Eli2356,
пак не ми четеш постовете - твой проблем
АЛАРМАТА (ALERT)в ПЛАТФОРМАТА се слага по НИВА !!!
а не алармата на GMS-a ти в определен час![]()
Eli2356,
пак не ми четеш постовете - твой проблем
АЛАРМАТА (ALERT)в ПЛАТФОРМАТА се слага по НИВА !!!
а не алармата на GMS-a ти в определен час![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ееее, хайде сега какви са тия предполагаеми патови ситуации...? От какъв зор? Огромния ви дефицит ли ще е виновен, що ли? Не ти ли стигат филмите-екшъни, та и борсови ти се приискали?който и от двата варианта да избере - посоката след това е ясна...
това ще е последния срив ... дали до 1000-900 или само до 1300 - значение никво няма
подготвяйте се за това което след това ще стане.. и си направете поне по още 3-4 дупки на коланите
златото утре тръгне ли много надолу - цялата борса ще го последва..
с малката разлика - че за златото това ще е края на спада... а за борсата - началото![]()
----------
Не знаеш каква беше ситуацията при мен - въобще не бях пред пц.
Пп: Ние в Бг сме си стегнати на макс от 20 години. Вие се стягайте.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 30-07-2013 на 18:37
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Tва не е възможно да не се отлепям, колкото и да ми се иска, dear. Макар че си на прав път с това ти предположение за напоследък. Tо в дни като днешния и няма смисъл да се стои на златото специално. Добре, че има компенсатори като ози, киви, паунд днес.... които ги е хванал...
Пп: Засега съм много разочарована от днешното представяне Доколкото знам на 31.07 има пак заседание на ФЕД-овете...
Последна редакция от Eli2356 : 30-07-2013 на 19:55
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Като цяло днес рейндж, утре очаквам Бернанке да го изсипе![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мамута, можеш ли да ми пуснеш оная песен на Любэ, дето я пуска наскоро тук. Или поне да дадеш линк? Нещо се присетих за тях покрай Спарт за тях (пак ги е пуснал в Жените трейдъри) и по-специално за тази песен .... Да слушам докато чета за негативните GOFO нива, че ми се е отворилo малко свободно време...
Последна редакция от Eli2356 : 30-07-2013 на 20:50
Eli2356,
кво да та правя , кат не мойш без мен
П.С.
дано да не усещам само иронична нотка само
П.С.С.
чети за GOFO
че след тая корекция, дет всички я чакат - някой коренно ще си променят стратегиите и анализите ....
Eli2356 (30-07-2013)
Няма иронична нотка (няма шега, няма измама) - наистина се сетих покрай поредния русофилски пост на Спарт, че и на мен ми хареса тая песен, обаче не запомних как се казваше... а да ровя десетки страници назад не върви....
То да видим въобще ще има ли корекция, че как се е заинатило да се пъчи нагоре, докат всички други падат.... ще видим. А и разни мои важни трендлинии на дневна са надхвърлени още миналата седмица и сега именно те го бранят да не пада... ще видим утре ще ги пробие ли надолу?
Последна редакция от Eli2356 : 30-07-2013 на 21:16
Eli2356,
само едно ще ти кажа - или ще е много надолу или много нагоре... ( ама все се надявам мойто анализче да е правичко, горкото)
останалото е - дебнене...и дано да няма грозни шишове...
лошото е, че по всички графики долара започна да набира сила... а всички индикатори на златото са за много надолу...
все ми се струва обаче , че сега ще има коренна промяна в поведението на банките... за изненада на простолюдието
успех на всички. аз съм заложил дълги отложени - квот стане...
късите за мен са ЕРЕС
ЖОКЕР !!!
току що чух, че правителството вкарва нов метод за изчисление на GDP....
което значи, че ще е завишен -> добри новини за американската икономика
Последна редакция от MAMYTA : 30-07-2013 на 21:35