Щот е пиен,и като видя у форумо на Желев за кво иде реч,най ного пак да има триене,бърсане и тем подобниGGBG гледай сега как стоят някои от нещата.
Не знам колко знаеш и колко не знаеш, но от това което пишеш личи липса на опит и знания. Това значи че ако търсиш информация, следва сам да я вземеш, а не да чакаш някой да ти я дава.
Темата е хубава, но това което показваш го има в нета и веднага се намира. Затова те посъветвах тези формации да ги показваш с реални примери по графиката. Точно поради тази причина вчера ти качих сделката си в златото.
Имаше харами, после пулбек и веднага вход на къса при пробива на корекционният бар, точно както Джо Рос е написал в Law of charts.
Ето по такъв начин ти ще можеш да усвоиш знания и опит, защото текущо виждаш какво трябва да се търси и чака. А сама по себе си една формация от 2-3 бара няма сила, ако не са изпълнени други условия.
Ако ставаше всички експерти базирани на свещи щяха да правят милиарди, но не могат нали
Аз нямам нужда да споделям като преди, бокогегата като го гледам също. Тези неща ние си ги знаем и имаме хиляди часове скрийн тайм. Ти и който и да е друг обаче който не ги знае, е редно да прави това споделяне и като се случи някой по директен да му каже, това е така, онова е по-добре ако го направиш по този начин и с аргументи защо, вече се получава необходимото. Но така пусната информация за няколко формации нищо не прави.
По-старите сме по-форумите за развлечение и лаф. Знам какво правех в началото, знам и малко по-късно и това ти го казвам от личен опит.
Ако питаш, ще ти бъде отговорено, но да чакаш някой ей така да тръгне да излива знания, няма да стане. Няма да ти покаже "тънкостите".![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъй е Боко, навремето и Галилей тъй си отиде, та после го признаха, Кондратиев го изкараха и него самият дявол едва ли не, а след 50 години го въздигнаха...прости люде ей. Вместо да се поучат от грешките си грешниците им с грешници![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Грийди , кофти метафори използваш, не върви на добрия тон на общуване![]()
Ахам, не знам що тъй. Явно реалността и шегата са прекалено тясно свързани![]()
Хайде един подарък за по темата.
Използвайте хоризонтални линии в графиките си. Спомагат за фиксиране на мащаба и във всеки един момент получавате точна информация без да гледате цифри и да смятате, дали входа който виждате се вписва в ММ-а или не, както и потенциалният таргет, откъдето веднага преценяте дали е R/R е удачен.
Аз използвам хоризонтали на всеки 10пипа, може да се видят на картинките, които качвам.
За метата има индикатор който ги чертае, ако някой му трябва ще го кача.
Ахам, не знам що тъй. Явно реалността и шегата са прекалено тясно свързани![]()
Хайде един подарък за по темата.
Използвайте хоризонтални линии в графиките си. Спомагат за фиксиране на мащаба и във всеки един момент получавате точна информация без да гледате цифри и да смятате, дали входа който виждате се вписва в ММ-а или не, както и потенциалният таргет, откъдето веднага преценяте дали е R/R е удачен.
Аз използвам хоризонтали на всеки 10пипа, може да се видят на картинките, които качвам.
За метата има индикатор който ги чертае, ако някой му трябва ще го кача.
Виждаш ли , при добро желани можеш да бъдеш полезен , не само назидателен![]()
Аз по принцип съм полезен, просто доста от нещата изискват повече време от отсрещната страна да ги възприемат щото не слушат.
А съвета с хоризонталите аз си го въведах, след като питах двама търговци какво да правя, когато цената зарейнджи, което във форекс е супер редовно явление, а аз тогава не знаех какво да правя. Та единият ме подсети, че мащаба на графиката се променя(ефекта е много по-значителен отколкото се предполага при някои от нас), от което автоматично се сетих да го фиксирам, а после добавих и хоризонталите за още по-ясното му диференциране.
Не ме разбра. Не те упреквам или коря. Единствено ти посочвам кое е по-добрият вариант.
Самият факт, че правиш тема значи, че нещо ти е нужно. В противен случай нямаше да я направиш.
Този цитат означава, че като си направил темата, трябва да има конкретни питания и/или материали които да влезат в директна употреба. Това което е в момента, пак казвам, е свободно из нета в многобройни сайтове. Та дори и на бг език.
Точно заради това ти казах, направи ги по графиката в конкретни ситуации. Това ти посочи и bokogega.И язе ке прайм тема,само че за лубовта,ако модераторот разреши,щот и ний имаме физологични нужди,не сме робота Желязко я
Абе опитах се да постнем картинка,ам нещо не се получи,та както замолих за повече човечета,не мое ли модераторот да напрай така,че директно да ги прикачаме от декстопо а,молим за съдействие,той форумот нема да отстъпва на другите я![]()
Не Грийдито да види,а да видят другите кат,Новак,Пловиси и т.н.Ем то ако некой си напрай труда,и от сичкото пост,си сестамитизира най важното,в отделна папка,ша си спести доста години на бъхтене,но защо това не се прави,ам защото по лесно е да ти се даде наготово,да си напрайм експертче,и както казва Ленин върти по кафетата,с очилата на диадемка
Ок,обвинявайте ме в спам,нема лошо приемам критика,но когато некой ви каже,че грешите ВИЙ веднага се озъбватеТой Грийдито е хаплив,и всеки път съм го споменавал,че сме имали форумни разногласия,но ви дума истината.Мене ме не слушайте за търгувия,за жени и пиене може
![]()
greedforsuccess (28-03-2012)
И язе ке прайм тема,само че за лубовта,ако модераторот разреши,щот и ний имаме физологични нужди,не сме робота Желязко я
Абе опитах се да постнем картинка,ам нещо не се получи,та както замолих за повече човечета,не мое ли модераторот да напрай така,че директно да ги прикачаме от декстопо а,молим за съдействие,той форумот нема да отстъпва на другите яПрай бре войводо, я ше съм първи писар у твойта тема. Па картинките качвай ги ей тука и после пущай линка
http://imageshack.us/
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Е качих ги бре,но при предварителниот преглед,само цитато ми излазаше,без картината,и за туй после се рових да изтрием целиот цитат,аман от тъз технология.Прай бре войводо, я ше съм първи писар у твойта тема. Па картинките качвай ги ей тука и после пущай линка
http://imageshack.us/
Па си рекох виж как с чиляците се получи,а дано и с картинките тъй стане
П.П.Я зех и благодарности да получавам дур четири,у два поста![]()