Ами дай код да го видим де
Кво само ни размахваш кремвиччето под носа само пък не го даваш![]()
Ами дай код да го видим де
Кво само ни размахваш кремвиччето под носа само пък не го даваш![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Разгледах го ..на два брокера на реал го тествах на всички възможни сделки ..мнението ми е че случайно ги е затворил на + при всички тестове накрая увисва зверски ..нещо не ми харесва ...не бих го рискувала поне не и на моите брокери ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Дани за тебе не остана време днес Споко.Richi**, бладодаря че се включи с професионално мнение и за мартингейла си много прав аз имам опит с него от други залагания, Георги е имал късмет че е хванал силното движение по тренда, аз в понеделник го пуснах в 15 ч да го видя при новини как е и днес е затворил сделките при паунда от 4 сделки две на минус и две на плюс като печалбата е 50% от очаквания таргет , което е добре.
Нищо особено. Десет реда код с най стандартен мартингейл![]()
Въпроса е да има корекция от 40-50тика, че да може да изпълни 30-те си тика таргет на последният отворен ордер и пак започва отначало.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре де Дай да го видим това "нищо особенно " може пък да може и да го подобрим.
Сакси ,аз нали обичам русичките неща ....ето тука едно да го пробваш ....кабел/ 1мин....поиграй си снастройките / -30/30
blonde trader.zip
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ами според мен колкото по бързо го забравиш, толкова по добре.
Но все пак този експерт е истинско цвете в сравнение със суперскалпера на Дани.
Преди малко го погледнах и изпаднах в ужас.
Както и да го въртиш този суперскалпер и два месеца не може да изкара без да слипне.
Да не говорим, че като му включиш функците, които уж би трябвало да са защитни се превръща в хронично губещ загубеняк.
Кода е същата простотия -декомпилиран от някое место от където е бил откараднат.
Не ща да съм груб ама и твоите експерти и този на Дани ми се струват продукт на някоя идеологическа диверсия от страна на западния капитал към Майка Русия
Хе-Хе !Империалистите никога не спят !![]()
Svilen (29-08-2012)
Айде влез си у скайпа бре сакстенНо ако ще говорим да е довечера, че ако ще говорим, ще има за приказване, а сега не ми се занимава.