Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нека сериозно да се замислят, тези които управляват и тези които искат да управляват.Ако не променят нещата към по-добро за тези хора ........................
http://banks.dir.bg/2013/07/26/news14553791.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Toва трябва да са повечето пенсионери които и да искат няма как да си повишат дохода, а пък нямат вече и възможност да променят каквото и да е защото тяхното време е отдавна минало.Нека сериозно да се замислят, тези които управляват и тези които искат да управляват.Ако не променят нещата към по-добро за тези хора ........................
http://banks.dir.bg/2013/07/26/news14553791.html
Да повечето са пенсионери,но са все пак 1/5 от цялото ни население и участват във потреблението.Ако си работил 30-40г,каквато и да е работа е просто подигравка да ти дават 70-80 евро пенсъя.
Съгласен съмЗатова всеки разумно мислещ, трябва да е помислил навреме как да си осигури старините и да не му се налага да чака на държавата. Защото това е България, не европейска страна
![]()
Да това е най-добрия вариант,но сега държавата е длъжна да помисли за тези хора.Защото косвено помагайки на тях,помага и на тези в активна възраст да имат работа и доходи.....
Олег, това може да стане сега, тогава е било невъзможно, това е подигравка с труда на хората.
Да бе, ясно, че е така, но като го мисля, освен да си затормозявам мисленето, друго не може да се получи.
Веднъж бях на гости на едни доста заможни. Стана въпрос за семейните отношения и двамата бяха на мнението, че не трябва да се разчита на друг. Тогава това го казаха спрямо децата си. Че те не очакват децата им да ги гледат като остареят още.
Аз съм на същото мнение, но и по въпроса с пенсиите и осигуряването от държавата
Специфична черта на бедните е, винаги да чакат някой да им помага. Такива хора...самите те не мислят за себе си, а очакват някой друг да мисли. Е ми това е техен проблем, няма нужда да става мой![]()
Ясно е, че ако не си свършиш работата сам, никой няма да дойде да я свърши, в тоя случай хората са направили това което трябва, но не са получили заслуженото.В ония времено това е бил начина, работиш, взимат ти се пари от заплата и като остарееш получаваш пенсия.Само дето тия пари бяха откраднати.Да бе, ясно, че е така, но като го мисля, освен да си затормозявам мисленето, друго не може да се получи.
Веднъж бях на гости на едни доста заможни. Стана въпрос за семейните отношения и двамата бяха на мнението, че не трябва да се разчита на друг. Тогава това го казаха спрямо децата си. Че те не очакват децата им да ги гледат като остареят още.
Аз съм на същото мнение, но и по въпроса с пенсиите и осигуряването от държавата
Специфична черта на бедните е, винаги да чакат някой да им помага. Такива хора...самите те не мислят за себе си, а очакват някой друг да мисли. Е ми това е техен проблем, няма нужда да става мой