Много гадно го спуснаха...Още седим и гледаме...
Докато се усетим и стопа за къси , стана много скъп![]()
![]()
![]()
Много гадно го спуснаха...Още седим и гледаме...
Докато се усетим и стопа за къси , стана много скъп![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
според мен посоката е вече ясна и никакви 17:00 часа
не ми се вярва пазара да връща €-то пак от същите нива
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
някаква голяма борба пада тука на тези нива и то без повод.......![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
В момента нямам никаква идея. От петрола похапнах 20тина пипа. Но сега коригира и излязох до като е време. Но дебня за нов вход.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добре, че Пивота спря падането и за сега оцеляхме.. при втори опит обаче може и да го пробият.. само на 0-ла да ми излезе най-високата къса ( 1,3235) и ги махам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз мисля да си чакам целите, но това може да стане само ако не съм пред компютъра. Иначе се изкушавам, затварям и често греша...![]()