леле, как го закова тоз стоп ......................................Мерси и на теб. Пускам едно късо 0.01 обем 1.3186 сел, цел 1.3066, стоп 1.3230. Довечера ще погледнем как се е развило.
----------
Само да добавя, че си пуснах обратната позиция вече с нормален обием , бай 1.3186, стоп 1.3160, цел 1.3255. Че моите очаквания са твърдо нагоре за пробив и трендово движение.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Кой има дава, кой няма само ЛАЕ !!!
++++++++++++++++++++++++++++++
ШАПКАРИНО чадо,
РЕДА си искара едни 30-на пипа
и му дреме за тебе !!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ментиш ми се струва...При движение до момента от 44 пипса,ти за да си искарал 30 требе да си влязъл като Странника с целия акаунт,пък кат та знам че не си такъв
....
Форекс Герито упълномощи мен и оттук насетне аз ще броя резултата, тъй че фнимавай с процедирането и насирането...пардон,касирането .....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (23-07-2013)
От 1,31981 надоле колко са???Ментиш ми се струва...При движение до момента от 44 пипса,ти за да си искарал 30 требе да си влязъл като Странника с целия акаунт,пък кат та знам че не си такъв
....
Форекс Герито упълномощи мен и оттук насетне аз ще броя резултата, тъй че фнимавай с процедирането и насирането...пардон,касирането .....
Почти 30 взех без няколко
Пък на РЕДА му дреме кои, и как
те е бил упълномощил!!!![]()
Oleg (23-07-2013)
РЕД-е, разбра ли петък защо е била патакламата на горива и ресурси. Знаех си, аз че има нещо нередно като заваляха смс-ите с пробивите. Някакви пичове, през някаква никому неизвестна брокерска къща в САЩ ударили яко акцията на основен производител на уран, оттам сработили алгоритмите по разните му там блек боксове и бай уран яко, следва бай другите горива и енергоносители и цените нагоре, а пичоете го чакали горе на селл петрол. Умни копилета ще дойдат тия американците, ама сега ще ги разследват![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Приблизително са 30 без 2-3 пипа.
Аз това казах нали??
----------
Нищо не знам за Урана!!!!РЕД-е, разбра ли петък защо е била патакламата на горива и ресурси. Знаех си, аз че има нещо нередно като заваляха смс-ите с пробивите. Някакви пичове, през някаква никому неизвестна брокерска къща в САЩ ударили яко акцията на основен производител на уран, оттам сработили алгоритмите по разните му там блек боксове и бай уран яко, следва бай другите горива и енергоносители и цените нагоре, а пичоете го чакали горе на селл петрол. Умни копилета ще дойдат тия американците, ама сега ще ги разследват
Не знам нито фирмите, нито нищо.
Знам само, че Австралия копат
най-много уран от всички, но,,,,,,,![]()
Викам барем да пишем днес минусови точки.Мерси и на теб. Пускам едно късо 0.01 обем 1.3186 сел, цел 1.3066, стоп 1.3230. Довечера ще погледнем как се е развило.
----------
Само да добавя, че си пуснах обратната позиция вече с нормален обием , бай 1.3186, стоп 1.3160, цел 1.3255. Че моите очаквания са твърдо нагоре за пробив и трендово движение.
Въпреки минуса, ми хареса идеята ти за късо, схващам и идеята ти, имаше шанс за реализация. Затова минус 1 т0чка без малко
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?