няма стига... до сега си кротувах...
от сега нататък - по-агресивно (не по отношение на колегите тука де)
влизам на дълги от там дет другите са влезли на къси ...
ще играя по правилата на големите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (19-07-2013), Spekulanta (19-07-2013)
лично аз не изключвам движение нагоре, но пък мине ли го 1301 ще се получат 5 вълни нагоре, което пък е много притеснително за мечия трендзатова изчаквам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако си ми виждала графиката дет поствах наскоро - удължена 5-та (от 3-та) с 5 подвълни
ЖОКЕР !
който не се е качил на Йените за надолу - последен шанс !
надолу - ама МНОГО надолу![]()
Последна редакция от MAMYTA : 19-07-2013 на 17:46
Мамута, да си ми върнеш стопчетата, не е честно така - колеги сме, в един форум пишем, па и ше ме краде на всичкото отгоре.![]()
![]()
И стига си ми мътил водата на пазара, ако обичаш. Предварително благодаря!
Вече ще почна да затварям на по $1 печалба, че не се знае след 5 минути къде ще сме. Ше ме цакат те с топъл рейндж мене...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Spekulanta (19-07-2013)
Eli2356,
на мен стоповете са ми по на $10 кинта.. ти за $1 просиш.
засрами се ! хубави анализи имаш - само дето ги щипеш едвам едвам като *****
за тоз $1 (на няколко пъти дет ще изкараш с клизма) я по-добре иди пий 1 кафе нейде
Айдее... европейците затвориха и американците ептен се успаха... освен и ние да затваряме кепенците и да хващаме по почивки.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Колко много? 3-5 фигури???
Къде е според тебе дъното? Там смятам да си сложа лимит за дълги но късата да я пропусна смятам!
Да бе да... 2-та стопа ми бяха няколко пъти по $1. И са ше си ги избивам с няколко пъти по $1, обаче при тоя заспал пазар и това май не може да стане.
Пп: Вече съм на ръба на нервна криза от тоя застой на пазара.![]()
![]()
И аз съм доста длъшък,но златото много бавно го дига и докато не се удърви над 1300 ще се утеснявам да не среже стопа кат на нефтаодеве...макар че като го гледам как се сгъва не съжалявам изобщо......
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)