Егати разкикерените и некорелиращи кросове, всеки си оди на където иска. Отнесох 0-та при канадеца и пак съм в публиката, след 24 часова борба - РЕМИ![]()
Егати разкикерените и некорелиращи кросове, всеки си оди на където иска. Отнесох 0-та при канадеца и пак съм в публиката, след 24 часова борба - РЕМИ![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kozoderski (19-07-2013)
6 дена сме в рейндж ... и това лято не остана назаде с тея рейнджове
Kak e шпекуланти. Еврото е застанало като за 100 пипа импулс. 1.3095 и 1.3138 зона, накъдет пробие стоп отдругата страна и 100 пипа таргет.
Ако пробие де.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Novak (19-07-2013)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Някой има ли наблюдение от кога **Open са започнали да слипват така неприятноТрябва да е отскоро. Преди ми отваряше позицията на клика. От известно време насам често ми се случва да ме пореже с 2-3 пипса, както направи преди малко на usdjpy.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Каква е тази брутална атака по петрола, само тя трябва да закара еврака на 1.35.
Тез политиците явно са решили да вкарват света в нова стагфлация или зад ъгъла крият разтеж от по 3-4% годишно.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
айде ударих едно -5 така да не съм без хич днес.. груба работа това пазара.. 50 пипса дневен рейндж през работно време, и то насеченоо, аре ве ойро, доларе я се стегнете малко и си изберете посока...
Тея банки няма ли да пуснат малко риск он че да има пари ??
на това му се вика "внимание към клиента".....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....