кое точно ти определи таргета 1.6200 ????
1 - двойно дъно ?
2 - 261.8 фиб екстеншън ?
3 - ???
P.S.
предполагам, че разминаването с 15 пипса от цената до която стигна (1.6760) е благодарение на това че си предвидил и спреда![]()
![]()
брутален беше с тая прогноза - респект !
Последна редакция от MAMYTA : 17-07-2013 на 16:38
![]()
Благодаря , тука както ти споменах имаме време сега да гоним 16-17 бара по Х4 и трябва да пробием 1.62 ако това стане малък ретест и много на долу още който се е качил на влака да му е честито
Тука казах първи таргет 1.62 , Ако пробие следващия таргет ще е 1.56 .А това е така защото го гледам като импулсна вълна на долу ако се потвърди жална майка плаче... ново дънно под 1.49 ,Ако не може да пробие 1.62 на горе и то с много пак
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA (17-07-2013)
Отворих го тоя крос, поздравления, за анализа и трейда.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря, добре започна сигнала дано да се развие по план, тук ако излезе правилен анализа има потенциал от 1000-1200 пипса спокойно с 2-3 добавки и сме готови за месеца
Набързо като го погледнах има пробит триъгълник, първия таргет някъде 6450, втория около 62 както си писал, ама втория много далечен ми се струва.
От тия двете може и да се сбъдне второто и то без да ходи до 1,62.![]()
Благодаря , тука както ти споменах имаме време сега да гоним 16-17 бара по Х4 и трябва да пробием 1.62 ако това стане малък ретест и много на долу още който се е качил на влака да му е честито
Тука казах първи таргет 1.62 , Ако пробие следващия таргет ще е 1.56 .А това е така защото го гледам като импулсна вълна на долу ако се потвърди жална майка плаче... ново дънно под 1.49. Ако не може да пробие 1.62 на горе и то с много пак![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Брой още 15-16 Бара по х4 трябва да има пробив на 1.62
----------
играй ги както ги виждаш, всеки със стратегията си
Толкова надалеч ми е трудно, дотогава ще нарисува пак нещичко, едва ли ще ги вземе хиляда пипса на екс.
за къде бързаш нали като прави корекция се слагат добавките , от днеска вече имам 3 добавки, до долу още 4-5 ако даде пазара защо приемаш нарисуваното като лоша поличба ли не знам или се страхуваш от него или ти е неприятно, като знаеш какво става на пазара няма страшно![]()
Не бързам, ама не обичам да седя в корекции, има нещо то си има таргет, вход, стоп лимит и точка и така, а по принцип лимитите си ги слагам на 80 процента от таргета, че тоя филм невзет лимит за някой пипс доста го гледах преди и не че анализите ми не бяха верни, ама в трейда не се получаваше.за къде бързаш нали като прави корекция се слагат добавките , от днеска вече имам 3 добавки, до долу още 4-5 ако даде пазара защо приемаш нарисуваното като лоша поличба ли не знам или се страхуваш от него или ти е неприятно, като знаеш какво става на пазара няма страшно
Едно е анализа, друго си е вече входа и управлението.
Виж сега въпрос на стил, аз що годе съм намерила тоя времеви диапазон, в който се чуствам комфортно.
Happy68 (18-07-2013), Spekulanta (20-07-2013)