Добро утро колега.да ви кажа сега в Лондон е 06:25 още спят колегите там
но отвори ли ще има голямо изсипване и на кабела и на Евро-то
така ми Намирисва .
----------
не мина много от моето намирисване започна
разтоварването и на кабела и на еврака
на моите рисунки снощи кабела докосна много важна съпротива
Надявам се днес да има изсипване /защото имам къса от вчера/.
Аз също съм заложил на късата идея............
Успешен ден.....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро!
Днес се очертава интересен ден !
Може да дълбае надолу ,но по някое време (след 15.30 или 17.00ч.може би)очаквам мощно изригване нагоре за тест на 1.3200.След това бързо пропадане до 1.3020 .След което е много вероятно да се върне пак на 1.3200.Може да не стане всичкото това днес![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гаден и мазен рейндж и вероятно ще е така чак до 15:30.............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (17-07-2013)
Колега с теб съм съгласен до някъде до 15:30 и 17:00 Изсипването ще е с по малки темпове
но след тези новини Изсипването ще започне с по мащабни темпове само надолу
така поне ми намирисва .
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
с което можем да ти пожелаваме само успех
към късата идея .
Бъди щастлив все пак
----------
Ето даже от мен една рисунка колега
не че те задължавам да гледаш това и да мислиш по мой начин
но ето му ги големите зъби на Евро-то дето ни изкара
вчера http://www.mql5.com/en/charts/530234...ral-markets-as
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
pablo (17-07-2013)
е вчера в работно време ако си отварял къси и то няколко и какво ще ги чакаш през 100 пипса загуба ли ??? И с каква печалба. Тук да не мислиш че ще обърне тренда и ще падне 200 надолу ?
ПС: Абе да питам напоследък стана доста често да има движения след 18:00 които са по големи от сесията, някво фундаментално обяснение има ли ? Не че ме бърка толкова ама съм любопитен![]()
Добро утро ба...
Аз направих една сутрешна разходка към 7-9 км и ся тъпчем 2 кашкавалки и се чудим къде е КОЙОТЪ![]()
След 18:00 ч. американците остават сами и пускат робокопите. Разорават до към 23:00 и гасят...е вчера в работно време ако си отварял къси и то няколко и какво ще ги чакаш през 100 пипса загуба ли ??? И с каква печалба. Тук да не мислиш че ще обърне тренда и ще падне 200 надолу ?
ПС: Абе да питам напоследък стана доста често да има движения след 18:00 които са по големи от сесията, някво фундаментално обяснение има ли ? Не че ме бърка толкова ама съм любопитен
Това е съвсем повърхностно разбира се.