Добро утро
и успешен ден !
Ще има ли още един опит към 1.3170![]()
Добро утро
и успешен ден !
Ще има ли още един опит към 1.3170![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
тест на 1,3170 според мен е задължителен... даже вече съм с дълги... въпроса е ще закове ли 1,3200 днес...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро, колеги, и успешна сесия!!!
Гледам тук и по другите кросове на еврото и долара, които търгувам - пълна мътилка ми е ситуацията навсякъде. Абсолютна безидейност според индикаторите ми дали ще продължи тренда или ще обърне. Затова днес вероятно нищо няма да пипам. Ей на това му се вика професионален анализ на валутните двойки, към който може да се приложи заглавие "QUO VADIS!" - Е*еш ли мааму!?!?!?
Стискам палци за положителен резултат, на тези които ще отиграват днешните движения![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
да ви кажа сега в Лондон е 06:25 още спят колегите там
но отвори ли ще има голямо изсипване и на кабела и на Евро-то
така ми Намирисва .
----------
не мина много от моето намирисване започна
разтоварването и на кабела и на еврака
на моите рисунки снощи кабела докосна много важна съпротива
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
и дългите махнати на -10 пипа... нещо не ги чувам нещата тази седмица...![]()