Е щом ще е трудно, се отказвам директно. Аз съм по лесните нещаВ почивка съм, иначе с удоволствие, сега се пускам без спирачка по един баир надолу около 300-400м - това е темата която ме вълнува. ... иначе тя е много начетна, и няма как да го преодолее това с книгите , ще ти бъде трудно да я убедиш, аз такива отличнички като нея навремето ми бяха фиксидея, понеже са трудоемки... сега вече съм беззъб и само мъркам.![]()
Колежке, на мен всичко ми е известно, ако ще да е минато по диагонала.... но погледни тази глава, не ти ли изглежда незавършена, чак до ампутирана,... съвета ми за вашите шапки е : фигура на мъж, в цял ръст с повече стърчащи "израстъци" от него, така тоя римлянин би се справил по добре ,.... на вместо за всяка капела да редите по една глава, като в някоя транжорна ще ви заприлича коридора!! - мисли практично, все пак живеем в Епохата Икея.
Не го гледай! Има фрагменти които и мен ме шокираха! Вече съжалявам, че пуснах това видео!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia,Виж сега, говорим за апартаментско коридорче, та целите ръстове отпадат отвсякъде нарушават ми естетиката на пространството.
А римско по някаква си моя причина.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някога, когато видях тази реклама за пръв път, 5 минути не можах да си затворя ченето. Има няколко реклами, които са си чисто изкуство.
(да не забравите да пуснете звука!!!)
NIQUE (16-07-2013)
NIQUE (16-07-2013)
Разбирам сантимента ти! Много добре го зная тоя Тото Котуньо, но днешните италианци не са ония римляни и по тая причина никой не ги нарича Римляни,а макаронаджии, които биват 2 вида с яйце и без, от там на сетне се делят на номера и форми, като охлювите най ми прилягат като форма на рецепторите, за разлика от пружинките. Но Италианците и те както французите посредством своето самохвалството са си изградили някой схващания за тях, -кухни, вина, жени - всичкото това е силно преувеличено от тях - със сигурност са като латерни, умеят да се хвалят доста упорито. Прословутите спагети - А те китайците ядът оризови спагети още преди Колумб да е правил корабчета от ученическата си тетрадка или пък още преди Цицерон да се нарече себе си Цицерон -понеже още е нямал подходяща муза. ... Олег, а тая с тези чанове отпред ?!?!?!!??!? какво имаш предвид за нея, чадо? Кажи ни!![]()
Виж Jay_Z какви грозни неща е постнал
Не понасям такива неща и дадох веднага нещо красиво което да прочисти нечистотиите
Ето още нещо красиво.
Комарджи, имай напредвид, че е на почти 35 години, а виж как изглежда...
Ще ви пусна един клип, за да намерите в него поне два стила от изобразителното изкуство и то известни, худ.елементи от два световно известни художника + цяла картина, която не прилича на себе си, но както не прилича така идеята за тази картина си стои... но сякаш сте много изнежени от манията си да показвате колко цените "красивото"за да разпознаете каквото и да е в този пумиарски клип.
.... айде да ви видя колко сте силни в Арта .
----------
Oleg, на мен този ми харесва с нея
----------
пп
то аз с тез закачалки на ДждейЗи, вече заобикалям закачалките в къщи![]()