Novak, няма как да не те лайкна. Темата ме кефи. Определено се ограмотявам. Усещам как мозъчните ми гънки се увеличават и с тях и IQ-то ми. Сигурен съм, че вече съм прескочил 50-те и гоня 100-ка![]()
Novak, няма как да не те лайкна. Темата ме кефи. Определено се ограмотявам. Усещам как мозъчните ми гънки се увеличават и с тях и IQ-то ми. Сигурен съм, че вече съм прескочил 50-те и гоня 100-ка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (15-07-2013)
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
noreason (15-07-2013)
хахах
ей от къде ги изкара тези
жестока работа , чак лаптопа ми се намокри))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Колежке Новак, нямах какво то и да намерение да ви отговарям, понеже виждам от това което пишете че сте предимно О-ценител на изкуството, навярно главата ви се изпълва само с цифри когато стоите пред някоя картина, дори и зад фактологията която толкова усърдно използвате има стойности, понеже колкото е по старо толкова по-добре. ... НО попаднах преди малко на сайта на проф.Донев, и се сетих за вашата Тема и не се стърпях, понеже и той е засегнал Роден и детското ... та професора, не е академик и по тази причина не е наясно защо е потънал Титаник, пълна история е че МИ6 са наели нашите врачани (от неговата история) да довършат започнатото от преди 5000 години в Стоунхендж от пишман майсторите, които са взели капарото и са избягали от обекта -така вече хилядолетия този обекта стои без важния за експлоатационното му предназначение Акт16. Шаманите от Стоунхендж отдавна са умрели, но Кралицата Майка не и така в пълна мистика с цел запазване автентичността на Стоунхендж възлага на агентите от МИ6 задачата по довършителните работи на въпросния обект.... От своя страна агентите достигат до нашите момчета от врачанско, за по лесно поръчват им и камъка - друго си е един изпълнител до ключ!,.... при натоварването, камъка обаче е нямало как да бъде деклариран като такъв, а като стиропорена масовка за някакъв документален филм за викинги - сещаш се, че това е с цел запазване секретността на мисията на Кралицата ,...обаче в един момент натоварен на кораба, камъка се явява свръх карго за Титаник и Титаник потъва от това карго, после МИ6 измисля историята за айсберга (сещаш се с цел избягване на международния скандала). Защо айсберг ли? ами понеже за пред съда ще изтъкнат тезата, че вещественото доказателство се е изпарило до следващия оглед на местопрестъплението и делото ще бъде прекратено поради липсата на вещественото доказателство, което уж причинило потъването на Титаник.
.... ... и забележи края на видеото, Госпожо!....човек когато влезе в една стая се опитва да я изпълни със себе си, но в повечето случаи това означава с телесната си миризма - празнотата за напредналите е явление със форма.....
http://shvargalo.com/konkretno/7/8/70
http://shvargalo.com/konkretno/7/8/66
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hahahaahahahahahahahahahaah
чадо тоя надпис до тоалетната, навярно ще си го сложа като подпис
anonimen komardjia, вземи обясни на хепито защо фигурките не са от значение.Че си мисли, че като има книжки и писатели и уебинари за една информация и тя била ценна.
Мисля, че се е поддала на масовата психоза на книгописателите![]()
anonimen komardjia, Да има го момента с О-ценител, защото освен интерес си пазарувам, та си е важно да можеш да направиш разлика защо си купуваш, дали защото ти харесва, а харесвайки ми, все пак е добре да знам дали нещото има някаква ликвидна стойност и каква , за да си наясно и относно цената,или купуваш, за да препродадеш, където тоз момент със стойността вече придобива изключително важно измерение.
Та правя разлика, кое ми харесва, кое ми е интересно,дали ми харесва, кое мога да си позволя, дали има инвестиционна стойност и т.н.
Ето това съм си харесала да си туря в коридорчето, чe да си държа капелата.
Uploaded with ImageShack.us
Видеото, не мога да обещая да го гледам.
В почивка съм, иначе с удоволствие, сега се пускам без спирачка по един баир надолу около 300-400м - това е темата която ме вълнува. ... иначе тя е много начетна, и няма как да го преодолее това с книгите , ще ти бъде трудно да я убедиш, аз такива отличнички като нея навремето ми бяха фиксидея, понеже са трудоемки... сега вече съм беззъб и само мъркам.![]()