Аз си мисля сега американците по новините ще го смъкнат пак до 1.30777 зоната и зверски ще го изритат на север![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
1.32000 ни зове, лека полека си катери ...
е ти разби, това само с някви червиви новини става. Няма как да коригира с 50 пипса и после пак да тръгне нагоре без да има някви малумни изблици на обем и неграмтони треъдъри. а това става само преди ФОМК или НФП. Или някой ББ да се разприказва. Върне ли до 77 деня отиде , или в най добрия случай може нещо за надолу.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е ти разби, това само с някви червиви новини става. Няма как да коригира с 50 пипса и после пак да тръгне нагоре без да има някви малумни изблици на обем и неграмтони треъдъри. а това става само преди ФОМК или НФП. Или някой ББ да се разприказва. Върне ли до 77 деня отиде , или в най добрия случай може нещо за надолу.
Гледай колко новина има брЯ ! Кат вземат да излизат една червена, една зелена и стане мешана скара...Ще почнат да са пулят и да са чудят.... Пък и днес имаме направени 80 пипса....Америката иска еврака нагоре, ама няма да тръгнат от тука да го пазарят. БАМ 3-4 броя 5мин. свещи до 3080 и кат стане една обърквация и новините една след друга противоречиви....идеалната комбинация
![]()
![]()
Пък и сутринта Лондон видя ли как нагло изкараха всички дълги на ZEW - то
Акулите...акулите...![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (16-07-2013)
Айде, свободно е вече еврото да коригира![]()
http://prikachi.com/images/799/6337799J.jpg
Така е ,обаче най-важни са тези в 15 и 30 .Останалите няма да окажат особено влияние .
Гледай колко новина има брЯ ! Кат вземат да излизат една червена, една зелена и стане мешана скара...Ще почнат да са пулят и да са чудят.... Пък и днес имаме направени 80 пипса....Америката иска еврака нагоре, ама няма да тръгнат от тука да го пазарят. БАМ 3-4 броя 5мин. свещи до 3080 и кат стане една обърквация и новините една след друга противоречиви....идеалната комбинация
![]()
![]()
Акулите...акулите...
Живота ,за мен, е една игра с безброй правила и възможности .Кой как ще спазва правилата и ще избира възможностите си е личен избор
Нека най-добрия играч победи !![]()
не че не може ама е слабо вероятно. Айде той тоя импулс е малък 75 пипса и се вписва в средното за валутата. Но средните корекции са 20-40 пипса. То сега влезе баш в бичи канал от 20 пипса и докато не станат 3 върха си е дълга. или по скоро докато не пробие долната линия като хората. Ако чакаем продължение на миналата сряда( а аз такова очаквам) ще има нагоре направо от новините, за да не могат тарикатите да влезят. Баш каквото си става последния месец и половина. Тренд без 123 и без корекция.
![]()
![]()
Акулите...акулите...
И аз съм съгласен с теб колега до тук с големите зъби на Евро-то
аз му направих една добавка на 1,3025 да видим
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”