Всеки си има различно мнение да си казват каквото щът
аз с никого не искам да съм в конфликт просто някой хора правят от мухата слон
и затова се получава така .все пак изтървахме коня с гайшата
докато видим кой крив кой прав .
но и утре е ден
Всеки си има различно мнение да си казват каквото щът
аз с никого не искам да съм в конфликт просто някой хора правят от мухата слон
и затова се получава така .все пак изтървахме коня с гайшата
докато видим кой крив кой прав .
но и утре е ден
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
добре се сурна обаче къде ще спре
http://prikachi.com/images/982/6334982r.png
аз добре го хванах, ама ми взе стопа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пабло, кво се правиш на интересен и ти. Какъв вход? такъв още няма, може и да няма. И както вече съм казвала, въобще не ме интересува къде, как, колко е направил въпросния колега спекулант. Но технически нещата много му куцат, а когато някой опита да дискутира, подхожда от позицията на гуру. И няма за какво толкова да му се завижда ... първо няма такива супер-сделки и второ, ние също имаме сделки. Намери си и ти един идол ...
----------
е това вече е вход
добре се сурна обаче къде ще спре
http://prikachi.com/images/982/6334982r.png
аз добре го хванах, ама ми взе стопакак ги нацелвате, идея си няма
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
trymetryme (15-07-2013)
Ти защо се дразниш???Пабло, кво се правиш на интересен и ти. Какъв вход? такъв още няма, може и да няма. И както вече съм казвала, въобще не ме интересува къде, как, колко е направил въпросния колега спекулант. Но технически нещата много му куцат, а когато някой опита да дискутира, подхожда от позицията на гуру. И няма за какво толкова да му се завижда ... първо няма такива супер-сделки и второ, ние също имаме сделки. Намери си и ти един идол ...
----------
е това вече е входкак ги нацелвате, идея си няма
Аз не се правя на интересен но неговите анализи са много добри и ми помагат!
И клйомбата ми помага /по свои си начин/!
п.п. Ако те дразня можеш да ме игнорираш.
trymetryme, надявам се, че приемаш и други мненияСпоред мен входът ти е много агресивен и рисков. Хубаво е, че ти се е получила сделката, но на мястото на входа нищо не е подсказвало за низходящото движение. Тогава трендът си е бил възходящ и сделката за мен е по-скоро контра. Понякога пазарът ни награждава и с такива сделки, но те са по-скоро изключение
![]()
![]()
Колежке Happy68 Аз просто каквото си пиша и на теб ако нещо не ти харесва просто Мини ПАС
Не е нужно да си мерим пишките за нищо кой бил по добър и тен подобни.
Моля да бъда извинен все пак![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз пък му влязох с една дълга по М30 преди малко....едни 20 пипа поне трябва да даде....