И на мен така ми мирише. Не очаквам да се отдалечим много от 1.30. Макар че пазара няма да пита нас какво искаме и какво не.
И на мен така ми мирише. Не очаквам да се отдалечим много от 1.30. Макар че пазара няма да пита нас какво искаме и какво не.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ще му сложа една чакаща поръчка
със един Селл/Лимит от 1,3140 да видим все пак![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Хубава седмица
Uploaded with ImageShack.us
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (15-07-2013), D-12 (15-07-2013), Spekulanta (15-07-2013), Happy68 (15-07-2013)
Добро утро и още по-добра търговия за всичкиРазкикерчени са ми индикаторите тук, но евентуален ръст на еврото ще се опитам да го отиграя при австралиец/долар, ако даде възможност. Лично предпочитанията ми са за превес на долара, ама каквото и колкото даде, все ще го вземем. Айде сега да се почешем там, където най-малко ни сърби, но ни е най-приятно и да заемем позиция за дебнене
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
А добро ви утро и успешна седмица
Тая се надявам да не е тропическа, че мнооого дъШ насабрахмеееее)
Това мойта рисунка за деня.
http://charts.mql5.com/2/36/eurusd-m...orex-group.png
Тук по морето и капка не е капнало, ако не броя климатика и прането на съседите над нас
Хвърляйки едно око на новините, вероятно днес ще е рейндж, както ПРОЦЕДИРА РЕДА! От утре обаче започва поетапно изнасянето на доста ключови за движението на пазара новини - то не са ZEW, лихви, безработица, разни изказвания, срещи и мохабети. Така че може би следващите 24 часа ще са само за разгряване и нагъване на мозъчната повърхност![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Добро утро и успешна седмица.
Днес пазара е доста заспал,след почивката на японците.
Но дано се раздвижи след 10.00.ч.
Ето и моята Рисунка
очаквам ако не днес поне утре да се сбъдне това мое виждане http://www.mql5.com/en/charts/521226...ral-markets-as
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
eXx (15-07-2013)