Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Капаните са заложени, не ми остава друго, освен си забъркам компотя.......
Ай наЗдравкииииииии
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kozoderski (18-07-2013)
брееее...... тая мойта дълга контра ше земе да излезе!!!!!!!! невероятно!
Натискай, БабоМецооооооо, да издоим сичкуту крави!!!!!!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Давай Евроооо............щото съм къс на долар канадец (на съответното място ще пиша от колко и къде е стопа)! Използвам трибуната, за да отправя насмешлив коментар към един от брокерите ми - АДМИРАЛ. Толкова рядко влизам в позиция и никога скалперски, а те за втори или трети път откакто се помня ме рекотират за 1 пипс. Това е манафска история, щото мен ми е през мущука 1 или 3 пипса ще ме рекотират. Ама така може да ме забавят, щото влизам на кръгъл час и цената може през това технологично време да отиде на пичка си лелина ако съвпадне входа с новини. Тия пък от инстата направо ми пишат инвалид прайс, пък после с втори опит си влязох на същата цена - ибрикчииииииии![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Айде, БабоМецооооооо, изкарахме кът за по една рускиня........![]()
Последна редакция от белята : 18-07-2013 на 19:27
babaMETZA (18-07-2013)
Това е още 1 сигнал, че си в правилната посокаДавай Евроооо............щото съм къс на долар канадец (на съответното място ще пиша от колко и къде е стопа)! Използвам трибуната, за да отправя насмешлив коментар към един от брокерите ми - АДМИРАЛ. Толкова рядко влизам в позиция и никога скалперски, а те за втори или трети път откакто се помня ме рекотират за 1 пипс. Това е манафска история, щото мен ми е през мущука 1 или 3 пипса ще ме рекотират. Ама така може да ме забавят, щото влизам на кръгъл час и цената може през това технологично време да отиде на пичка си лелина ако съвпадне входа с новини. Тия пък от инстата направо ми пишат инвалид прайс, пък после с втори опит си влязох на същата цена - ибрикчииииииии![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
D-12 (18-07-2013)