Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Земи събирай клечките от памук,че ми са много удобни да си подпирам лилиумите, безценния гюрлюк. Па за ЛеФски, имам екип от едно време с надпис Левски Спартак, като се прибера у другото "дома" ще го снимам, и на ЦСКА имам екип анцунг от едно времепамук едонме
и у парка бехме.................................
ама остана клечката от памукя
и ми прилича на гап към 1.3140........................................
а фундаменто.............. европа ........не я интересува.....................
щом драги не го остави долу..........и бернаки го вди/н/га още.....................................
що да ви лъжа............................... дълго и пак дълго......................
----------
е/и също потвърждава на 4 часа дългата идея с обърнататъ главъ и там и аа да се изтреля...............................до 'ф"на 135............
----------
надолу го опуснахме.....................зарад фед....................................
и те това е...................фед искат нагоре.........драги иска надоле ма само докъдето и когато фед са съгласни.............
Ехе.... обзаведена съм със спортни облекла от татово време реликви, и трика за нац.отбор по художествена, и колко модела спортни тениски на Адидас....
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (14-07-2013)
Я пък си правих принцеси преди малко и сложих черен пипер от 1988година
Имам и от 1969И аромата му не е мръднал
Даже реших повече да не слагам от него и да си го пазя като антика
![]()
утре вечер специално за теб,първото нещо което ще направя като се прибера у другото дома е да ти снимам екипа
Лека нощ
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добрю ютрю
МАЕСТРО Олег тоз пипер е канцорогенен и халюцюгенен!!!
РЕДА даже преди време се чудеше що си така НАБОХАН психологически,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (14-07-2013)
може да е бял пипер........................................ .......................
ма не съм чувал да върви с принцеси..........................
туи някъква нова мода ще да е ?................................................. .....................................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
.................................................. .................................................. ....................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
)
....на тва.....вече пипер ли му викат.....едно време беше апетитка)
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
Aз досега не съм го ял. От доста време дори напълно съм спрял, черен пипер, кимион, люто и храни които дразнят стомаха. Обаче ако хапвам много рядко, няма проблем, та си позволих да сложа
КОСМИЧЕСКО ЖУОТНОПринцесата е онова което се прави от филийки хляб с намазана отгоре им кайма, а в каймата се слагат подправки. Аз слагам и магданоз и лук, стават супер свежи. Отскоро даже, малко преди да са готови, слагам и по един резен домат отгоре им и за още 2-3минути във фурната. Стават вълшебни
![]()
добри ден!!!
да питам някъде назад из темите бехте споделили как се смесва тахан с мед и май още нещо беше.....дето помагало за всичко...ама немога да го открия...който помни наново може ли да пише...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....