Колега аз съм категорично против твоето мнение хората протестират почти месец и ти представяш ли си толкова хиляди хораАтака: ГЕРБ плащат на протестиращите
Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/146484-%D0...%82%D0%B5.html
само умножи по 20 лв на глава всеки ден на хиляди хора .Бедна ние фантазията да смятаме
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
не е нужно да купуват всичките 20-30 хил. достатъчно е да купят 20-на който да правят золуми и вчера май имаше такива
разбира се после Станишката веднага ще излезе с изявление, че целия протест(който е само 300 души) е платен
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Spekulanta, нека Атака да доказват. За това си има прокурори. Много е лесно да пускат в медииното пространство недоказани хипотези.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако беше така, половин София щеше да протестира да изкарат пари хората има толкова безработни.............................. ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дам. ако се плащаше, контингента щеше да е с друга антропология.. има обаче 10-20 човека който са платени.. това са едни и същи хора, който множеството вече няколко пъти подред изолира, но вчера явно не са успели..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
А всъщност - какво толкова е станало вчера? Не съм гледал българските новини. Бях потънал в скръб за това, че са ме баннали и наблягах на някои течности![]()
Казват, че агенциите за статисти много работа имали напоследък...........
Novak,
и аз това прочетох,
възможно е да има доза истина![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb