Тъкмо мислих да те помоля да си погледнеш телефона за СМС от акулите и ти ме изпревари с отговорДавай доларееееее до довечера под 1,3000
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Нафтич, я ма светни, че нещо не вдявам....... Нали беше няколко седмици дълъг от 1.32 някъде? За кви печалби и кви тегления говориш???
Не, че ми е работа ти надничам у чинията, ама па и за канарче да ма взимат.......
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей тука си го писал. Което се пада някуде около или преди обядЗащото такава цена след това повече няма чак докато не се сурна.
Много си прав за това Бачо, но никога не знаем кога е завършил импулса и този тип търговии са рискови, поне за начинаещи (не за теб) Та в случая препоръката е да се влиза по посока на импулса
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (11-07-2013)
много пъти съм си писъл позициите от кои нива са били , нямам намерение да се обяснявам отново, върни постовете назад и ще ги видиш, последно на Драгата ги писах имах 4 дълга през 100 пипа от 1.30930 надолу, последната беше от 1.28370![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ндаааамммм..... бе други спомени имам от миналата и по-миналата и още по-миналата седмица, ама ай да не ровичкам.... успех ти желая![]()
Човека се развива, не го хокай толкова, бавничко, пък може и повечко да почне.
Откак изгледа едни сума ти долари и нищо не взе, гледам, че е почнал и да прибира.
аз такива дълги от 1.32000 не съм имал, ако намериш постове назад ше разбереш , ама това е подробност, ако някой е на пазара да се замозалъгва, а не да прави кинти и да тегли редовно си е за него минуса
----------
бабо мецо що купуваш в нищото
подкрепата е на 1.29000 чак![]()
Сигурно го бъркаш с мен....аз бях с иб...ани...те дълги....вчера сутринат бех на -1300кинта
след вчерашното шоу едвам изчаках да се избия и на +40 зтворих всичко....днес изпразних сметката до 200 и повече нема се праая на голема рбота.....ай наздраве
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
D-12 (11-07-2013)
тука някой колега беше взел бонуса на Варенголд. и на него ли са го лимитирали макс 0,05 лота да отваря, да каже? че то ако е така, 8 лота са просто невъзможни за завъртане! Баси!![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."