До края на седмицата ще разбереш що съм настроен МЕЧИ
И тогава ще пусна и графика да видите за какво става въпрос .......![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
D-12 (11-09-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз искам за надоле, че иначе скоро сигнал за вход и по другите ми дЕвойки не ще излезе. Всяка си е хванала някакъв лежерен тренд или консолидация и не ми пуска и това е![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Трябва да опита нов връх да направи. След този импулс. Но сигурно има много ордери на това ниво. И докато ги изпълни, бая мънгизи ще глътне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
След малко ще се успокой пазара всъщност никакво движение нямаш
И ще си започне дългия и мъчителен мечи път ...........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
скоро ще дойде времето за къси
ето от къде очкавам да настъпи момента
първо ниво за къси -1.33309 айде направо да го кажем ЛЕГЕНДАРНОТ число на нашия форум (1.33333)
второ ниво - 1.33757
и трето ниво 1.34141
аз предполагам че ще е 1.34141
![]()
trymetryme, това са си 114 пипа движение север- на това трудно бих казала мечо настроение при еврото
(при неговите 40 пипа дневно движение)
Безплатен обяд няма!
Браво беля. Мен ме нямаше в къщи. А инак бях настроен за къси.