Мисля, че нивата на подкрепа ще са по-нагоре от 1260, но предстой да видим![]()
Мисля, че нивата на подкрепа ще са по-нагоре от 1260, но предстой да видим![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Някой държи ли къси, намуших една къса да пробвам аз
..............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По мойте сметки някъде около 1310-1340, могат да тръгнат къси за голям таргет,но няма още никакви индикации ама засега гледам нещо за по някой долар на малките, дали ще е дълго или късо ще видя.
Novak, постна ли графиките, за които говорихме преди ден-два. Вчера доста усилено търгувах и не разглеждах другите теми, освен йената, та може да съм ги пропуснал![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Не съм, трябва да отида до офиса, че са ми на другия комп.
Сега това нарисувах, ако съм права, че тренда е обърнал и сега сме в някаква четвърта.
http://charts.mql5.com/2/13/gold-h4-...orex-group.png
pavel_12 (11-07-2013)
Да ти кажа с теб съм съгласен и върха дето си му сложила C мисля че е приключило сега трябва да се върнем до D а именно 1260![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”