Еха голям зор със това Злато бря
Сега си сложих един един нормално задоволяващ лимит
примерно на 1289 че жената иска Кьопулу![]()
Еха голям зор със това Злато бря
Сега си сложих един един нормално задоволяващ лимит
примерно на 1289 че жената иска Кьопулу![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Eli2356 (22-07-2013)
Какво значение има кой какво казал, ако не си го изтъргувала.Няма нищо страшно и необичайно. Да не се цитирам за н-ти път от миналата седмица го казах - към 1333 вървим, но май за утре ще остане. Който има и къси не му пречи да си пуска и дълги - все пак сме на МТ4.![]()
То не може 10 месеца поред все големи червени барове - такова и при великия възход преди няколко години даже нямаше.
В петъка къси пускаше, сега изведнъж мина на дълго и ти нещо като клюмбата почна се изказваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA (22-07-2013)
Според вас ,колко още може да пада това злато....то поне цената на дребно да му падаше
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Споко, човече тамън като се върнеш от бригада май беше може да е паднало малко по тавекса поне.
Eli2356 (22-07-2013)
тавекса го гледам,купуват го за 35 левчета,което ме навежда на мисълта,че е около 60-70 грама коеото е многоискам го към 50 и надолу
![]()
Аз съм си за ново дъно, но въпроса е откъде ще тръгне, пък теб като те сърбят толкова ръчичките ще си купиш по някое време.
Защо да не съм го изтъргувала - донякъде и това стана. Кой колкото го изтъргувал - толкова. Пазар ще има и следващите дни и седмици все пак. Отигравайте ги вие вместо мен бе - нали всеки носи глава на раменете си, да си преценява кога и как.
Уверено вървим към върха за този месец 1333 - днес сме 22-ри. Тамън да има време да го стигне, че и да направи малка корекция надолу до края на месеца, че аз месечен бар без опашчица отгоре не съм виждала. А защо не и до 1356 - не е изключено да го стигне и това ниво преди една голяма корекция надолу.
Точно след такива големи месечни барове следват и големи корекции. Който си мисли, че сме тръгнали да се "взривяваме" вече, не е познал.
Падане поне до 1300 ще има, но най-верятно следващия месец. Ако не до 1245. А в по-дългосрочен план и дъно под 1180.
Пабло, чини ми се тоя петък ще си имаме петъчна корекция.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 22-07-2013 на 17:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Подпряхме ема 50 на дневна графика, въпроса е дали ще продължи корекцията. Според мен си е време да пада отново ...
съгласен съм, че е време за корекция (от 1360-70 до 1300) ... я след 2-3 дена (за ваша радост - може би в ПЕТЪК)... я в началото на другия месец/седмица.
дори мисля и аз да набича от там няколко къси . 70-80 кинта - кой ти ги дава ?? шамар да е - на муфта да е
с риск наистина да стана банален - пак пускам 1 аматьорско анализче от преди няколко седмици.
да ме извиняват експертите тука
![]()
Последна редакция от MAMYTA : 22-07-2013 на 17:50
аз също го поразгледах златцето и ми се струв, че чак на 1415 може да се спре... нямам позиция..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."