РЕДА счита, че засега е по-актуална посоката надоле,
заради наченките на образуване на двоен врЪх!!!
Целта надоле е около 1,2977!!!
Ако не стане двоен връх и тръгне нагоре
ще е няква РЕЙДЖОВИЦА между 1,31-1,32
Преминаване на 1,3230 почва ЛЕГЕНДАРНОТО
1,33333333333333333333333333333333333333333
да го привлича и вероятно ще се реализира!!!
Успешен ден на ХОРАТА!![]()
Процедирането за днес:
Начертал съм си една хоризонтална линийка на 1.3024, където според мен имаше нулеви стопове и беше достойна цел на южния импулс от тази сутрин. Рекацията на нивото беше над 25 пипа и също ми хареса. Сега очакванията ми са да направи някакъв сетъп, индикираш край на импулса и атака на 3146.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (11-07-2013)
Bombe къде се губиш тия дни бре ? Или само минаваш профилактично да ме навикаш и да ми дръпнеш ушите и пак бегаш ?Процедирането за днес:
Начертал съм си една хоризонтална линийка на 1.3024, където според мен имаше нулеви стопове и беше достойна цел на южния импулс от тази сутрин. Рекацията на нивото беше над 25 пипа и също ми хареса. Сега очакванията ми са да направи някакъв сетъп, индикираш край на импулса и атака на 3146.![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Сега значи дългите са намясто, защото направи по-високо дъноПроцедирането за днес:
Начертал съм си една хоризонтална линийка на 1.3024, където според мен имаше нулеви стопове и беше достойна цел на южния импулс от тази сутрин. Рекацията на нивото беше над 25 пипа и също ми хареса. Сега очакванията ми са да направи някакъв сетъп, индикираш край на импулса и атака на 3146.![]()
За мен още не! По-високото дъно само по себе си може да означава:
1. Нов тренд
2. два лега корекция
3. рейндж
В момента е рейндж.
----------
Ами жената ме води на моренце и затова ме нямаше. 10 дни без платформа и форум - мноо готАпропо, дърпането на ушите си е само майтап. Графиката я четеш отлично, но доста често те хваща контрелската треска
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (11-07-2013)
От тези когато се провикнах "хайде на дългитееее", 30пипа
Бомбе то не е точно оплакване. Ма ей така като седна още и то тръгне да ми движи с 20пипа на 5минути и не успявам да се осъзная. И вместо след един два ордера да съм готов за деня, то трябва да чакам за следващ сетъп, който може да не е толкова чист.
И аз взех толковаОт тези когато се провикнах "хайде на дългитееее", 30пипа
Бомбе то не е точно оплакване. Ма ей така като седна още и то тръгне да ми движи с 20пипа на 5минути и не успявам да се осъзная. И вместо след един два ордера да съм готов за деня, то трябва да чакам за следващ сетъп, който може да не е толкова чист.За другото те разбирам отлично. Обаче повече ми харесва да гледам тренд, в който не мога да вляза, отклкото рейднж, който подава куци сигнали и върти тройки. Спирам да пиша, че Реда ей сега ще ме нахрани
![]()
Рейнджовете си имат чалъм
чалъма е да се Фейдват![]()