Много ясно че няма да тръгна да джаскам поръчки ей така, щот ми излиза 1.2875 +-10 за финален напън Ще се поогледам , ще се поослушам и ако няма насрещен влак ще премина в атака![]()
![]()
Там нейде на 1.2880 ми излиза края на тоз бичи тренд...има и т.л. там и канал ....![]()
300 писа ли брЯ ???Мноу са сякаш бря ... ама що пък....
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
300 , ама севернуууууу
.................................................. ..................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eй тук
Под статията
=============================================Хахахахахааххахахха, BUSTED!
Вижте как красива дългокрака мацка краде скъп шампоан от аптека в Бургас (ВИДЕО)
Absfresh (10-07-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (10-07-2013)
Аз нямаше и не яМа то и аз с моите разбирания за правилно и неправилно....навярно не съм добър пример
Щом подкпрепям проституцията, а масовата практика е да се изкарват момичета като боклуци......бе то реално истината не е толкова далеч, но не е точно така
Просто цените им са различни
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Олег, проституцията ще я има, докато има мъже комплексари.