ами как няма да те цитирам като си христоматиен случай... духовното в себе си което се опитваш да демонстрираш най-често чрез тююхкания от рода на "ах ако станело така, света колко по добър щял да стане" са плод на упорство и труд от твоя страна, но дух не виждам в думите ти (дори са доста безлични) ,... а духовно без дух не става, това навярно е ясно, то не е като при овчарския скок да се засилиш и да се вдигнеш горе на 7 метра за секунда и после да се изльоскаш пак долу. Думите ти са безлични , ти дори нямаш способността да разчиташ посланията в елементарен текст като този в клипа, та да не говорим за нещо по-сложно да тръгнеш да правиш с мен диалог, зелен си за диалог, ставаш само за тъпкане понеже ставаш само последовател, в манастира шаолин слабите ядът бой, но той не им вреди .... а тогава навремето май и цитати от евангелието ти давах, не само "пумпали", тези сандали надали някога ще ги обуеш, поради липсата ти на индивидуалност, ти дори не можеш да четеш .... а храненето и спорта е желание за здраве, а желание за здравето е желание за живот, разбира се живота не е манджа, но духа ти трябва да бъде вложен в нещо което е показало че може да се бори за мястото си на тази планета, нетленното си заминава горе, но борбата е долу, в тибет монасите са дълголетие, значи няма нищо нелогично и аз да се опитам, но надали ще ме огрее ..... ти с какво се бориш? имаш ли кауза? знам че имаш две деца, това е супер! ....аз цигарите ги отказах преди 3 месеца като кауза да покажа какво може човек когато реши, преди 3 месеца се качих на 39 г. на ролери, а никога не бях се качвал, показах че мога, а знаеш ли колко заразително е когато почнеш да се чувстваш че не си тюфлек , имали тука такива дето не си мият зъбите преди да седна пред компютъра, разбира се че има, и това с храненето и спорта е мися, в която както се вижда има и доста старание от моя страна - снимки, статии ....

айде стига толкова че пицата ми идва след малко .... не се втелявай в написаното,, просто ей така го написах, дори не се брой за адресата. ... пък ако намериш смислени думи за диалог извън традиционното за теб тюхкане, давай!