Прав си , и на мен ми направи впечатление, че липсва икономически календар във форума, може би трябва да пишем в раздела на админите и да ги питаме дали ще могат да прекачат един календар.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отдолу като п.п. прибави и питане от мен дали може да се увеличи броя на хилещите се чилячета![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А също така искам да попитам за бонуса. Как instaforex има възможностите да дава такива големи бонуси от писане на мнения. Има толкова много мнения и то не само в нашия форум, а и руски такива
Добре дошли ,на всички нови.Тука стана великото преселение на народите.....,ама пък стана по интересно....
.Гледам ,че сте от разбиращите,та да прихванем малко умения.
compos sui
ти по-добре попитай, колко от получаващите бонуси печелят
щото така или иначе бонуса не можеш да го теглиш.само горницата ......... ако има такава
най-общо и опростенчески обаче изглежда така :
пиша ти аз на тефтера , че съм ти дал едни пари.ти търгуваш с тях срещу мои клиенти с истински пари.
от всеки трейд аз си вземам своето и накрая ти губиш и не ти дължа нищо. или пък печелиш некви кинти и аз ти ги изплащам щото са една малка част от това, което съм спечелил благодарение на твоите търговии![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да, знам това. Но ако играеш с по-нисък ливъридж и държиш на една посока в дългосрочен план има голям шанс да направиш пари над бонуса
albagpipe (25-03-2012)
мдаммммммм,
с такова търпение обаче, разполагат един на няколко десетки иляди ново-прохождащи в занаята ,
а и сред по старите е рядкост![]()
В ловджийския жаргон има един термин - мюре. Патка примамка. Е, бонусите са точно това.![]()