ми аз нямам никво търпение
затова скалпирам. средната ми продължителност на трейд е от порядъка на 2-3 мин.
и , колкото и да е странно изкарвам едни пари
а говорех за твоето дългосрочно!!!е ,там вече наистина са рядкост търпеливите търговци и те за всеобщо учудване се зоват инвеститори , а не търговци![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е прав си. Все пак ти си свикнал да скалпираш, но някои начинаещи все още не могат. За дългосрочно търгуване се иска и бая парички с нисък ливъридж ...ми аз нямам никво търпение
затова скалпирам. средната ми продължителност на трейд е от порядъка на 2-3 мин.
и , колкото и да е странно изкарвам едни пари
а говорех за твоето дългосрочно!!!е ,там вече наистина са рядкост търпеливите търговци и те за всеобщо учудване се зоват инвеститори , а не търговци
Руми,
сега го прочетох, с риск С.Ж. да разтълкува клика ми по сайта му за положителна оценка – някакви си там негови интерпретации.
Благодаря ти! Разбирам те !
За мен всичко свърши, няма смисъл. Оставам в миналото този образ - по бяла тениска и със замечтания му поглед (сещаш се аватара му).
Тука си е много добре.
-------------------
Руки и за по-пълна обърквация, кой е Грииди, кой е Грийди ... това само липсваше.
-------------------------
Фицка бях длъжен!
Добре е когато си баннат да получиш морална подкрепа. Можеше да бъда по-рязък, но трябваше да провокирам дебат, за да се развие тезата .... пък и трябваше да се съхраня, за да мога да го репликирам – не че не съжалявам, че не го сиктирдосах в прав текст.Сорос и той дейно се включи човека и мисля, че някой неща се изясниха. За съжаление със закъснение разбирам за Бести и Сакстен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
грийди комарджи,
е по -младото ми форумно аз
а грийд от своя страна си е грийд от самото начало
а С.Ж. да си ги тълкува нещата как си ще. ако иска може и един ЕА да си напише да му ги тълкува![]()
ама и бести ли бе? ееее, то това си е тоталитаризъмРуми,
сега го прочетох, с риск С.Ж. да разтълкува клика ми по сайта му за положителна оценка – някакви си там негови интерпретации.
Благодаря ти! Разбирам те !
За мен всичко свърши, няма смисъл. Оставам в миналото този образ - по бяла тениска и със замечтания му поглед (сещаш се аватара м
ука си е много добре.
-------------------
Руки и за по-пълна обърквация, кой е Грииди, кой е Грийди ... това само липсваше.
-------------------------
Фицка бях длъжен!
Добре е когато си баннат да получиш морална подкрепа. Можеше да бъда по-рязък, но трябваше да провокирам дебат, за да се развие тезата .... пък и трябваше да се съхраня, за да мога да го репликирам – не че не съжалявам, че не го сиктирдосах в прав текст.Сорос и той дейно се включи човека и мисля, че някой неща се изясниха. За съжаление със закъснение разбирам за Бести и Сакстен.
![]()
Хе Хене само интуитивно сакси,не само
правилата, затова са правила , за да не се променято
трейда обаче е не само правила , а и риск мениджмънт и мани мениджмънт.
а комбинацията от сетапи риск и мани мениджмънт се нарича TRADING PLAN и е просто задължителен за всеки търговец.
в нормални бизнес на тва му викат бизнес план
Че аз ако нямам план ,пък ако ще и да е TRADING PLAN ,нали машината веднага ще ме натъпче в тенджерата за изваряване
Просто споделям нещо което си мисля че и ти не знаеш .
Опита ми показва ,че може да се прави план не само при еднакви но и при различни условия за вход и изход от позицията.
Даже този втори начин понякога е много по ефективен.
Саксииииииии много ти мънинко дракончето бреТуй на гущерче мяза
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Кой линк на картинката в амеркинския сайт ли.Тоз форум не ще да го приеме Вика че имал проблеми с диагнозата.Същото го прави и ако река да кача файлове по големи от 2 мгб Например едно ръководство на Линда Рашке на руски не мога да го кача макар че е само 2,6 мгб ,а тука пише че можело да се качват pdf до 200 мгб