Дизеле след години не ме интересува де ще е.
Да спечелим днеска 20-50, ако можем 100 пипа!!!![]()
Дизеле след години не ме интересува де ще е.
Да спечелим днеска 20-50, ако можем 100 пипа!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пу-Пу и по няколко пътя ку може да ги зимаме
РЕДЕ, ти кат коментираш в ПРОЦЕДИРАНЕТО ипонските индекси, как ги тълкуваш - кат са високо не тряа ли иената да се дига, се чудя аз.
Че пак по висините са а иенските кросове не са свличат
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО чадо,
РЕДА не се интересува толкоз от йената,
а тълкува величината на японските индекси
като апетит за риск или липса на подобен!!!
Та косфен фактор за поскъпване или падане на еврото.
РЕДА затова следи и АВСТРАНИЕЦО!!!![]()
КинО (05-07-2013)
" "Не бях, но бидох и ще пребъда във вековете."Може и да си внимавала, но там са ти
разказвали официалната история, която
няма нищо общо с реалната. Тез Хора
солунските братя Методий – Банджа (815 – 885 год.) и
Константин – Баксан (826 – 869 год.), са правнуци на
цар Сабин (764 – 765 год.).
П>П>На цар Сабин, а не на цар Севар. Обърках им имената!!!((
.................................................. ................................
малко думи, но много философия В тези ПРЕДСМЪРТНИ СЛОВА на философа
СВЕТИ КОНСТАНТИН..............
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Според ПРОЦЕДИРАНЕТО НА РЕДА, МАЕСТРО ОЛЕГ състави следният планДобрю ютрю
Индексите:
Японските са много нагоре и гледат в момента нагоре.
ДАУ е нагоре и гледа по-скоро нагоре.
ДАКС е на текущи, но и той гледа нагоре.
Днеска много ЗЕЛЕНЯСАЛО.
РЕДА счита, че има вероятност за достигане
на дъно за седмицата и откат нагоре.
Нещо с фалшиф пробив надоле вероятно ще
излъжат цацата и по-глупавите ЖИУОТНИ!!!
Та под вчерашното дъно и собенно под 1,2860
в зоната 1,2852-3 направо бетонна подкрепа!!!
РЕДА счита, че вероятното дъно ще е на 1,2842,
като мине ли 1,2838 има малка вероятност за
зоната 1,2796-1,2805 дето е много близо до
финалното 1,27777. Близо близо, ама надали!!!
Нагоре корекция е възможна до 1,2954.
Стига Ви толкоз!!!!!
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА!
П>П>РЕДА иска да вижда повече БЛАГОДАРНОСТИ,
щото напоследак са малко, а ПРОЦЕДИРАНИЯТА са
твърде верни и трудоемки !!!!
Днес са няколко картинки, понеже на един фрейм не може да се обхване комплексността на използваните данни.
Първо на дневна да се види защо е БЕТОННА ПОДКРЕПАТА и какво я прави да бъде такава:
След това на м30 да запиша съответните нива:
И накрая една бонусна графика с два канала и техните проекции:
![]()
МАЕСТРО Олег ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
Следиш мисълта на РЕДА успешно.
Явно имаш известен ПОТЕНЦИАЛ!!!![]()
Oleg (05-07-2013)
я искам да питам....
ся след като и МАЕСТРО ОЛЕГ са включи в ПРОЦЕДИРАНЕТО....не мое ли да направиме една анкета и да включиме още инструменти за ПРОЦЕДИРАНЕ....:
![]()
![]()
или е много НАГЛО от моя страна![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
драгата чадо,
какво имаш предвид това
-"анкета и да включиме още инструменти за ПРОЦЕДИРАНЕ"
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
драгата чадо,
ми ПРОЦЕДИРАЙ и кабеляка и квото друго можеш!!!!
На РЕДА даже евро>долар му идва тешкън от време на време
пък и в други двойки няма нужния опит.![]()
драгата (05-07-2013)