Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде поредните големи обещания - Премиерът обеща на бизнеса мерки срещу нелоялния внос...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
как ще се бори с вноса като сме в евросъюза и имаме договори ? Единствения начин е да се създаде евтино и качествено производствоАйде поредните големи обещания - Премиерът обеща на бизнеса мерки срещу нелоялния внос...![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
А какво стана с онези 1200 лицензионни режима. Дето трябваше да се преразгледат. И ненужния, пречещия баласт да бъде изчистен!!Айде поредните големи обещания - Премиерът обеща на бизнеса мерки срещу нелоялния внос...
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
и аз това се питах.. от Гърция ми е интересно как ще спре вноса на зеленчуци.. от Македония също ще има проблеми щото е асоцииран член.. остана Турция.. тя обаче ни е един от най-големите търговски партньори и ми е чудно как ще сложат мито на турските зеленчуци... абе важното е да се обещава...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
А контрабандния внос от Турция, Македония, Йордания.........................
Щом опряхме домати да внасяме контрабандно..................прав и си извод до къде сме паднали!![]()
Могат да наложат минимални вносни цении аз това се питах.. от Гърция ми е интересно как ще спре вноса на зеленчуци.. от Македония също ще има проблеми щото е асоцииран член.. остана Турция.. тя обаче ни е един от най-големите търговски партньори и ми е чудно как ще сложат мито на турските зеленчуци... абе важното е да се обещава...
и евентуално да поспрат т.н. контабанда.
Обаче кво ще се яде, че пазарите ще се оголят вероятно,
че е твърде вероятно да няма достатъчно БГ родно произведено
и цените ще се дигнат до небето и къф ВОЙ ще е тогас!!!!![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."