Съветвам те да прибереш.
На празния пазар довечера ще го върнат сигурно до 2980. Аз търся още 1 тест долу да купя с тънко стопче.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Нямам навика да чета процедирането, ама имаш БЛАГОДАРНОСТ както си му е РЕД от менОбърни внимание на онова в ЧЕРВЕНТО:
https://forum.bg/showthread.php?594-...l=1#post476558
Между другото твърде малко БЛАГОДАРНОСТИ
за едно от най-яките ПРОЦЕДИРАНИЯ на РЕДА досега.![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ей такива моменти са за заиграване с корелацията, която беше яко нарушена.
Белята е дълъг в Е/Д къс при Е/П и дълъг П/Д, па да видим ше изядем ли шамарите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Човека си го е прогнозирал, ама няма кой да слуша - или който е слушал е прибрал доволно преди малко
----------
Т.е. мислиш че има още какво да се очаква от мечките - ако съм разбрал правилно де
Този пич очаква 1.3150.............................
Тои говори за бичи трендще се спукам от смях
Форекс анализите на Делтасток се изготвят от Стоян Михайлов - финансов анализатор с 14-годишен опит в спот и форуърдни сделки с валута като главен дилър.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря за загрижеността и съвета. ТЕФТЕРА обаче казва да кесам. И аз искам да затворя и да си прибера доволно, ама ще е компромис с правилата ако го направя. Пък ако върне до 0-в стоп, значи работата е още рейндж. Я съм трендовак-чичак![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Absfresh (04-07-2013)
бици има ли на пазара освен мен де
или се предадоха напълно
давай еврооо
битката не е загубена изобщо, докато държат подкрепите на 1.2743 и 1.28000-1.28500 зоната
може да стане трето по-високо дъно и мощно нагоре![]()
Чичка това с ДИСЦИПЛИНАТА и гъза направо ме уби
а иначе Евро-то е за нагоре Чичка
да знаеш![]()
D-12 (04-07-2013)
Аз все още си мисля за тест на 1.2850 . Ако се опитат да го избутат от тука , може да го разглеждаме като корекция на движението от 06.19.
сега лъжем биците, че повеке няма да пада и след малко нова вълна надолу...............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Знам, или поне си мисля че знам, знае ли се!!! Ама не пречи да ошмулим късото преди това. Пък после бичето ще стрижимrasieren - както казвате по швабско. И аз дългосрочно или по-скоро средносрочно го виждам дълго, ама те моите виждания са все невидения, така че играем по свирката на графиката
абе kozoderski що не е на хоризонта да изкаже меродавно мнение!???!!!??