Айде сега на обратно - давай еврооо , голяма люлка веднъж надолу после нагоре - трябва да сме в крак в темпото иначе изпадаме![]()
Айде сега на обратно - давай еврооо , голяма люлка веднъж надолу после нагоре - трябва да сме в крак в темпото иначе изпадаме![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пезара днес е благосклонен и дава втори шанс на тез с бавните реакции като мен.. къси от 1,2908................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мдааааа, ся обаче тряа реПРОЦЕДИРАНЕ - неска надоле, утре при добри пейроли дъл няма някой риск офф да изиграят и да ни върнат в зоната дето я напускаме от сумА ти време![]()
Абсе, РЕДА, другите ......
Валутен коментар на Делтасток
Форекс анализите на Делтасток се изготвят от Стоян Михайлов - финансов анализатор с 14-годишен опит в спот и форуърдни сделки с валута като главен дилър.
Предстоящите два почивни дни в САЩ до края на текущата седмица причиниха масово закриване на позиции, което създава потенциал за регистриране на "дъно" в 1.2924 и навлизане в рейнджова фаза. Текущата нагласа е позитивна над 1.2985, за растеж през 1.3030, към 1.3150.
Човека си го е прогнозирал, ама няма кой да слуша - или който е слушал е прибрал доволно преди малкоВалутен коментар на Делтасток
Форекс анализите на Делтасток се изготвят от Стоян Михайлов - финансов анализатор с 14-годишен опит в спот и форуърдни сделки с валута като главен дилър.
Предстоящите два почивни дни в САЩ до края на текущата седмица причиниха масово закриване на позиции, което създава потенциал за регистриране на "дъно" в 1.2924 и навлизане в рейнджова фаза. Текущата нагласа е позитивна над 1.2985, за растеж през 1.3030, към 1.3150.
----------
Т.е. мислиш че има още какво да се очаква от мечките - ако съм разбрал правилно де![]()
Облягам се и чакам вече развоя на късата си. Още не са се избистрили нещата, поне докато не минат 2-3 часа от това движение. Едното очо ми гледа Евро-Паунд за удължаване ама там съм на 4ч-графика и ще чакам да наближи 20ч.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Обърни внимание на онова в ЧЕРВЕНТО:
https://forum.bg/showthread.php?594-...l=1#post476558
Между другото твърде малко БЛАГОДАРНОСТИ
за едно от най-яките ПРОЦЕДИРАНИЯ на РЕДА досега.![]()