Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гущера улабил жилата като че ли вече срещу кленовия и часовникаря, поне на 4ч изглеждат изцедени нещата. Кенгуруто нещо се е поотпуснало ама може и то да обърне нещата в своя полза. Евракис ако не се беше одрискал така пред кралицата, сигурно щеше да е над 1,3000 вече срещу гущера. Давай ЕВРООООООО![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kozoderski (03-07-2013)
След погребението на тъщата:
- Добре де, как умря?
- Ами поряза се докато белеше картофи и аз я гръмнах - да не се мъчи....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA (03-07-2013), D-12 (03-07-2013), драгата (03-07-2013), kozoderski (03-07-2013), anonimen komardjia (03-07-2013), Oleg (03-07-2013)
Джей жена ти ако чуе как се правиш на отворен за сметка на тъщичката си ..- и след туй ще си като тибетски монах на терасата, само на варен ориз и вода
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ааа Комарджи....нема съдиш от твоя опит...аз мъж ли съм или какво...където искам там ще стоя...тука под бюрото ми е добре....на терасата само зиме...пазя завет на фикуса....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
D-12 (03-07-2013), anonimen komardjia (03-07-2013), КинО (03-07-2013)
Аз затова си остъклих терасите с хубава дограма - да си ми е топличко, ако стане някой гаф. Да си имам лично пространство, освен тоалетната
Олюфто много поскъпнало бе, пак ще ни помпят на бензиностанциитеЛятото настъпи все пак, време за тараш на обикновения гражданин и селянин
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
JaY_Z (03-07-2013)
очакваме португалското правителство да падне до 48 часа - Саксо
....
Reuters reported more ministers may be ready to resign in Portugal on the heels of two ministers who resigned in the last 48 hours.
Expect the government to fall in the course of the next 48 hours. A new election will be called amid a huge drive towards ‘anti-austerity,’” said Steen Jakobsen, chief economist with Saxo Bank. “This is EXACTLY what German Chancellor Angela Merkel does not need.”
http://www.marketwatch.com/story/eur...7-03?link=sfmw
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
JaY_Z, Пускай баба МЕРКЕЛ да скача![]()
![]()
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
кой кво прави- еврото все към 1.30 го влече........... ..................
...........................