Точка а) е доста неточна,защото ако беше така долу/горе тези хора щяха да свързват двата края.................Този заем кой точно предлагаш да го връща след това ? Защото няма да съм аз, не зависимо за кое от двете възможни неща ще го ползват:
а) раздават на корем на пенсионери и безработни и после всички връщаме;
б) раздават го на енергийната мафия и приближени олигарси, после всички връщаме'
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
![]()
![]()
верно, така си е
ама то не само при тях, то и при нас си е тъй - във форума все акъл даваме, ама кой какво е направил .............................
![]()
Няма как да стане, защото съ заем може еднократно да им се раздадат пари, които за няколко месеца ще бъдат изядени и после - какво ? То е като да си безработен и да вземеш заем от лихвар, ще ядеш няколко дни, после пак си безработен, но имаш да връщаш и заем![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Не знам на кого мисленето е порочно но аз нови работни места от западни инвестиции не съм видял както и по висока заплатаДори и не съм чул Чул съм за западни инвестиции експлоатиращи природни ресурси вкл и тези в туризма ако ги има но за по високи заплати и нови работни места сорри няма такива инвестицииПорочно ти е мисленето, целта на инвестициите, не е да си "сложиш нещо в джоба". Благодарения на тях има повече и по-добре платени работни места. Но съм съгласен, че инвестициите не са панацея, една страна трябва да може минимално да се оправя и без тях, пък ако иска някой да налива пари, добре дошъл.
И да те питам, ти колко български фирми си видял да предлагат качествен продукт, на нормална цена и да плащат адекватни заплати ? Защото родните ни бизнесмени обикновено за с ланец, къси гащи и джапанки. Люпат семки до мерцедеса ( с газова уредба ) и се чудат кого да прекарат за едни 100 лева далавера.
Така че пак те питам каква ти е лично на теб далаверата че толкова яростно ги защитаваш
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ти не си чул , но аз съм чул и имам познати които ги заемат. Основно в IT , но не само. А идеята че някой трябва да има лична далавера от нещо, за да го защитава е изцяло по комунистически порочна. Понякога се случва човек да разсъждава и да смята и да защитава теза, която смята че е правилна. Ей така, защото смята че е правилна. Само според комунягите всички които предприемат някакво действие, непременно трябва да имат изгода от него. Съответно и те не правят нищо, без някой господар да им плаща за това с пари или облаги. Лошото при тях е, че често проектират собственото си порочно мислене и върху останалите. Не си дават сметка , че не всички са комуняги и разсъждават по комунистическиНе знам на кого мисленето е порочно но аз нови работни места от западни инвестиции не съм видял както и по висока заплатаДори и не съм чул Чул съм за западни инвестиции експлоатиращи природни ресурси вкл и тези в туризма ако ги има но за по високи заплати и нови работни места сорри няма такива инвестиции
Така че пак те питам каква ти е лично на теб далаверата че толкова яростно ги защитаваш![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Всеки оценява нещата в живота изхождайки от собствения си мироглед - какво очакваш от разбойници, съсипали половин свят през миналия век!?Ти не си чул , но аз съм чул и имам познати които ги заемат. Основно в IT , но не само. А идеята че някой трябва да има лична далавера от нещо, за да го защитава е изцяло по комунистически порочна. Понякога се случва човек да разсъждава и да смята и да защитава теза, която смята че е правилна. Ей така, защото смята че е правилна. Само според комунягите всички които предприемат някакво действие, непременно трябва да имат изгода от него. Съответно и те не правят нищо, без някой господар да им плаща за това с пари или облаги. Лошото при тях е, че често проектират собственото си порочно мислене и върху останалите. Не си дават сметка , че не всички са комуняги и разсъждават по комунистически