позволи ми да не се съглася.. игра в която се изисква мислене, написани са томове книги със страгегии, не бих казал, че е игра за мързели.... дори Форкса слагам по-близо до хазарта , отколкото покера...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Фхлаив пишат за селл интереси задеиствани на 3070, ся кат свършат ентусиастите да купуват, един скуииз до 1.30000 не е ли напълно оправдан
Даваите мечоцииииии![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фхлаив пишат за селл интереси задеиствани на 3070, ся кат свършат ентусиастите да купуват, един скуииз до 1.30000 не е ли напълно оправдан
Даваите мечоцииииии
Оооооп извинявам се, явно е постнато преди да излезе съоПщението![]()
Absfresh, снощи гледах Olympus has fallen. Голяма пукотевица наистина, ама две реплики е*аха майката на филма - Главния секретар, докато я влачеха жълтите "Заклевам се в знамето на САЩ" и накрая Аарън Екхарт като се изцепи за финал - Бог да благослови САЩ! Иначе останалата пропаганда се трайваше. Сега юруш янките срещу северна корея - тия по-зле от нас ни манипулират![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
NIQUE (02-07-2013)
Mен ме хвана яд чакAbsfresh, снощи гледах Olympus has fallen. Голяма пукотевица наистина, ама две реплики е*аха майката на филма - Главния секретар, докато я влачеха жълтите "Заклевам се в знамето на САЩ" и накрая Аарън Екхарт като се изцепи за финал - Бог да благослови САЩ! Иначе останалата пропаганда се трайваше. Сега юруш янките срещу северна корея - тия по-зле от нас ни манипулиратБаси наглостта. Северна Корея била искала да им променя начина на живот. Те диктуват живота на половината свят и накрая и като жертви се изкараха.
На страницата на Манханат във фейсбука на 11септември тръгнаха да се жалват и им написах Happy anniversaryИзтриха ми коментара
![]()
Oleg, недей че ще те сложат в графата " потенциален терорист", както следат тия фейсбуциMен ме хвана яд чак Баси наглостта. Северна Корея била искала да им променя начина на живот. Те диктуват живота на половината свят и накрая и като жертви се изкараха.
На страницата на Манханат във фейсбука на 11септември тръгнаха да се жалват и им написах Happy anniversary Изтриха ми коментара![]()
Тва някво турско копие на Манхатън ли еMен ме хвана яд чакБаси наглостта. Северна Корея била искала да им променя начина на живот. Те диктуват живота на половината свят и накрая и като жертви се изкараха.
На страницата на Манханат във фейсбука на 11септември тръгнаха да се жалват и им написах Happy anniversaryИзтриха ми коментара
.................................................. .................................................. ....
GGBG (02-07-2013)