Днеска само чадото Абса ми се губи !!!
.................................................. ...........
Днеска само чадото Абса ми се губи !!!
.................................................. ...........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тък съм бре. Ама понеделнишки не процедирам. Това спадане в петък го третирам като свързваща Х вълна вътре в корекцията. Сега лекинко слизане до 1.30 и после нагоре в Ц вълна на корекцията с цел около 1.3150 , а може и 1.32 +
Ще търся дълга от около 1.30 със стоп под 1.2975 и цели нагоре. Това разбира се ако слезе.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса, а какъв е шанса да е
финално спускане до около 1,27333 ???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
де да знам, може и да слезе, може и да не слезе, то ще си покаже. Поне стопа отдолу е много тъничък, пък целта голяма.
----------
Днес много ппи-та има. Нали помните, че ги пращат на определени абонати 2 мин и 2 секунди по-рано, та движенията ще са преди новината.
А и ги чакам всичките ппи-та днеска да са над прогнозата.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Все още ми е в сила прогнозатаъхъъъъъъъъъъъъ ще водиш чипъндейла на воаяж мейби
весело изкарване момци
----------
ШЕФЕ, едно време мойта "любоФ " Ивет беше писала в едно ЛС- с моя вълшебен софтуер и с твойте знания ще сме голям тандем
е, сори майка, не си с мойте знания, ама си дръж софтуера
та... аз с две еми и един индикатор успявам простичко да се ориентирам в посоката
----------
ШЕФЕ, за понеделник- ако евродолара не пробие 1.3082, ще се опита да се цели там, пътя му е надоле, пробие ли 1.3082 таргета му е 1.3176
но пък на 4Н си реве за мощно надоле до 1.2900
толкоз, йената в понеделник сутринта
ама и тя си прави една корекция надоле, дано някой не кихне през викенда
та честито на скъсилите от 129.69 има ляяяяяяяяяп и то бая за надоле
бабо Мецо бира йок, има мастика с развалена капачка
Сладки сънища всинца Ви
ха добър ви ден и честит Дженуари морнинг
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
http://www.youtube.com/watch?v=GHX2m...layer_embedded
ШЕФЕ, едно време мойта "любоФ " Ивет беше писала в едно ЛС- с моя вълшебен софтуер и с твойте знания ще сме голям тандем
е, сори майка, не си с мойте знания, ама си дръж софтуера
та... аз с две еми и един индикатор успявам простичко да се ориентирам в посоката[COLOR="Silver"]
----------![]()
Фибо....мибо....грънци
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Happy68 (01-07-2013)
OT KOGA ГИ ЧЕКАМ......................... КЪСИ ОТ 3057........................
ЗА 1.2976![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
alf (01-07-2013)