Малко след съставянето на правителството: http://www.capital.bg/politika_i_iko...varisht_madjo/
Малко след съставянето на правителството: http://www.capital.bg/politika_i_iko...varisht_madjo/
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Не се притеснявай Парите не миришат
Тия дето ще гледат коефициента от по нагоре инвестиции не правят освен ако не могат нещо да краднат чрез тях
От друга страна ако руснаците решат да правят инвестиции в българияи изобщо няма да се интерисуват от тоя коефицинт
" На хуй нужные ",както се казва.
И накрая ще те питам нещо лично
Сирано ти каква добро си видял от тия западните инвестиции За 20 г влезе ли ти някаква пара в джоба от такива инвестиция
Извинявай за директния въпрос ама ми омръзнахте да ми хвалите нещо от което никой не е имал файда ,освен ако не е бил корумпиран политик или корумпиран бизнесмен.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Порочно ти е мисленето, целта на инвестициите, не е да си "сложиш нещо в джоба". Благодарения на тях има повече и по-добре платени работни места. Но съм съгласен, че инвестициите не са панацея, една страна трябва да може минимално да се оправя и без тях, пък ако иска някой да налива пари, добре дошъл.Не се притеснявай Парите не миришат
Тия дето ще гледат коефициента от по нагоре инвестиции не правят освен ако не могат нещо да краднат чрез тях
От друга страна ако руснаците решат да правят инвестиции в българияи изобщо няма да се интерисуват от тоя коефицинт
" На хуй нужные ",както се казва.
И накрая ще те питам нещо лично
Сирано ти каква добро си видял от тия западните инвестиции За 20 г влезе ли ти някаква пара в джоба от такива инвестиция
Извинявай за директния въпрос ама ми омръзнахте да ми хвалите нещо от което никой не е имал файда ,освен ако не е бил корумпиран политик или корумпиран бизнесмен.
И да те питам, ти колко български фирми си видял да предлагат качествен продукт, на нормална цена и да плащат адекватни заплати ? Защото родните ни бизнесмени обикновено за с ланец, къси гащи и джапанки. Люпат семки до мерцедеса ( с газова уредба ) и се чудат кого да прекарат за едни 100 лева далавера.
не всички бизнесмени са такива но като цяло все гледат някаква далаверка , но такова ни е обществото..Порочно ти е мисленето, целта на инвестициите, не е да си "сложиш нещо в джоба". Благодарения на тях има повече и по-добре платени работни места. Но съм съгласен, че инвестициите не са панацея, една страна трябва да може минимално да се оправя и без тях, пък ако иска някой да налива пари, добре дошъл.
И да те питам, ти колко български фирми си видял да предлагат качествен продукт, на нормална цена и да плащат адекватни заплати ? Защото родните ни бизнесмени обикновено за с ланец, къси гащи и джапанки. Люпат семки до мерцедеса ( с газова уредба ) и се чудат кого да прекарат за едни 100 лева далавера.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много хора са възприели буквално комунистическата пропаганда, че човек за човека е вълк и задължително трябва да преебеш някой за да спечелиш. И си прилагат буквално капитализма, така както е описан в комунистическите учебници![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
те го приемат защото такъв им е мирогледа......така искат да приемат света...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
злобата, наглостта, лицемерието на партиините лидери се прехвърля и върху самите хора, техни привърженици, което е жалко.............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."