Ейййййй,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,
тоз странен ник е като Дедо Боже,,,,,БЕЗГРЕШЕН !!!!)
)
![]()
Ейййййй,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,
тоз странен ник е като Дедо Боже,,,,,БЕЗГРЕШЕН !!!!)
)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Странен ник чадо,
ти хляба ми взимаш,,,,,
сега и МЕДЕЦА искаш,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (29-06-2013)
ШЕФЕ кажи ШЕФЕ, че не съм добра
ми.. както ме е учил ШЕФА да стрелям право в десятката... и да не го излагам
ШЕФЕ, АЛфонсо де го остави? Да не си го приспал?
----------
И ПРАСЬО веч не ме обича, и Абса , щото като са срещу течението и се обадя почват да мърморят
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Бъркаш сеАз никога не съм изпитвал чувство на обич към теб, за да спирам сега
Пишем си в един форум и туй то
Миналият ден може би бях малко по рязък заради коментарите ти след всеки мой пост, но това не означава нищо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ми щото бяхте застанали в грешната посока
умни момци ама... не там където трябва
ПРАСЬО ти що не спиш?
ъхъъъъъъъъъъъъ ще водиш чипъндейла на воаяж мейби
весело изкарване момци
----------
ШЕФЕ, едно време мойта "любоФ " Ивет беше писала в едно ЛС- с моя вълшебен софтуер и с твойте знания ще сме голям тандем
е, сори майка, не си с мойте знания, ама си дръж софтуера
та... аз с две еми и един индикатор успявам простичко да се ориентирам в посоката
----------
ШЕФЕ, за понеделник- ако евродолара не пробие 1.3082, ще се опита да се цели там, пътя му е надоле, пробие ли 1.3082 таргета му е 1.3176
но пък на 4Н си реве за мощно надоле до 1.2900
толкоз, йената в понеделник сутринта
ама и тя си прави една корекция надоле, дано някой не кихне през викенда
та честито на скъсилите от 129.69 има ляяяяяяяяяп и то бая за надоле
бабо Мецо бира йок, има мастика с развалена капачка
Сладки сънища всинца Ви
Последна редакция от ~@~ : 28-06-2013 на 23:02
Язе точки не щем...дръжте си ги, но една биуичка няма да откажемДубуртрЯ магданозчета,
Днес е : петък, края на месеца, край на шестмесечие....Днеска ще е голям кечИмам усещането че днеска мое видим 200-пипова свещ...Да си кажа честно, малко съм изненадан от нивото на ,което намирам еврака тая сутрин, но си мисля че ако ще ходим нагоре, трябва да се върне още един път поне под 1,3000, за да подплаши малките гарчета
![]()
![]()
Та за днес ми се привижда едно 1,3085-1,3100 и от там атака надолЕ ... Да си направи АБЦ -то на часова
Успех на Ж.
Наздравииииииииииииииииии иииииииии на всички ЖИВОТНИ !!![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
babaMETZA (28-06-2013)