па ако мож да попитам ти откога си облекъл коджука суджука на мецаната?
нале беше дълъг ? или кат ти избиха стоповете и проумя че требе да скъсиш? моля?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Не съм обличал нищо, имах дълги със 20 точки стоп, нищо особено. Удариха стоповете, днес взех едно късо скалпче, но чакам всеки момент да спира късото и отново нагоре. Обикновено не си лягам с позициите. Вход, стоп, цел и квот даде.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (28-06-2013)
ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"Като се гледат по малките графики курсо иска
една корекция до около 1,3030 с подкрепи в зоната 1,30400-1,30444.
Като се има предвид японските индекси пък му се струва, че
днес ще има нагоре. Та вероятно РЕЙДЖОВИЦА в граници
1,3002-1,3113 с вероятно затваряне вечерта на 1,2995."
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +
ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ОБЯВЯЧ на резултата кво чака?????
Отдавна не съм го ПРОЦЕДИРАЛ тъй точно !!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Absfresh (28-06-2013)
Absa чадо,
той РЕДА такъв суджук не е казвал, че харесва.
Преди време го бяха черпили с домашно направена
пастарма от конска РИБИЦА. Беше много убава,
но и майстора беше дал много от него си !!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
хе-хе ти конско домашно ако опиташ , бре то си е чист деликатес, че и магарешкото
Абс, не съм пророк чадо, ма си гледам графиките, те ти казват много повече от тея празните кратуни у форумо
РЕД-е, може и да тръгва, може и да не тръгва. За мен не прекара достатъчно време на 1.31 и ако сега се изсули няма да го хвана. Важно е долар/йена да катери, а посоките са донякъде корелирани.
Как сте агънца???
ми тя и долар йената в момента започва корекция надоле....................
бе ... вие си знаете,що ли и аз вземам отношение
Ти не се закачай на чадо, че може и да съм ти чичо. Форумите кратуни са си екстра, никой не ги взема под внимание за търговия, което си е нормално, но за лаф моабет са безценни.
----------
Аз съм от 94.42............................................. ...........................
Как сте агънца???