Буги, хайде не се извъртай и ти като политик- сам написа, че предпочиташ анархия или диктатура, а аз ти казах че предпочитам демокрация.
Буги, хайде не се извъртай и ти като политик- сам написа, че предпочиташ анархия или диктатура, а аз ти казах че предпочитам демокрация.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Новак.. защитавай си ги... на мен ми е противно да гледам как стари корумпирани муцуна ме управляват в монта, как Станишев мазно лъже по телевизията, как Местан нагло си прокарва олигарсите по ключовите места в държавата, как Волен безнаказано носи орижие сред хората и влиза в парламента, и никой да не смее да му каже нищо.. защитавай си Демокрацията, пардон коалицийката колкото искаш.. на мен са ми противни и ще си ги плюя...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
RyMu (27-06-2013)
Ама ти си като развален грамофон, меткаш някакви за държавно устройство, оттам отиваш на Станишев и Доган, в общи линии ни приемаш, ни предаваш това, което е извън твойте реплики и не си правиш и труда да вникнеш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
я тук една умна статийка
http://www.novini.bg/news/144015-%D0...%B0%D0%BD.html
masta (27-06-2013)
обясни ми като на бавноразвиващ се... само Станишев ли е носител на демокрацията.. Местан и Волен значи нямат участие в управлението.. да не плюя по правителството щото то се олицетворява само от Станишев , а той е гарант за Демокрацията.. поправи ме какво не забрах....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
RyMu (27-06-2013)
Така е и тези протести го доказват,разбраха го умните хора и реагираха веднага.Мръсната игрица беше съшита с бели конци................
Happy68 (27-06-2013)
Видове държавно устроуство
-диктатура- един ръководи парада и не му дреме какво иска населението, върви ръка за ръка с различни форми на репресия
-анархия- отхвърлят всякаква форма на държавно устройство, безвластие
- демокрация -държавната мласт се избира от хората
Малко урок по история
от 1989 година България е демокрация.
п.с. Щом предпочиташ някой с тоягата да те ръководи или да няма никаква власт ок
Аз лично предпочитам колкото и лоша да е демокрация.
Харесва ми или не управляващите са избрани от някакви хора, които са по-голямата част от населението.
Ок. за това няма как да споря с теб… права си!!!... едно само ме дразни….. защо смяташ, че като си отидат тези ще настъпи анархия.. за мен точно ТЕЗИ са олицетворение на всичко НЕДЕМОКРАТИЧНО в тази държава
…………….
П.п... бях си обещал да бъда по-умерен днеска, но като видях Волен да влиза в парламента въоръжен, и никой не смее да му каже нищо, и кръвта ми отново кипна…. сори ако съм малко по-радикален…
RyMu (27-06-2013)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Просто смятам, че избори през септември, ще ни търкулнат с бясна скорост по нанадолнището.
По-разумно е догодина с евродепутатите.
Ще се приемат бюджетите, до октомври ще се подпише за еврофондовете до 2020, а това е важно защото в общи линии нашта икономика каквото е останало се крепи на тях и още ред такива текущи.
Една година политическа нестабилност ще ни приключи като държава.
А сега дори и да се поуспокоят нещата и да няма избори през септември почти сигурно е, че зимата пак ще ескалират, колко и да им се иска не са факира и за три месеца не могат решат тежките проблеми.
П.с. Служебно правителство не е вариант- не може да сключва международни договори, а бюджет се гласува само от Народното събрание.