NIQUE (25-06-2013)
какъв метод за теглене позлваш, мънито или?
аз имам некви спомени от привилег че беше казал, когато се тегли към тяхната инста карта, щото аз само нея ползвам, нямало проблем да се нареди теглене и да имало отворени позиции, но ако е към други методи връщали тегленето, та мисля да пробва тия дни еврото като скокне да наредя теглене и да не си затварям дългата а да ми стои до лимита, пък то ше си покаже дали ще го върнат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
я, мойта къси зилязла на + даже... бях я отписал.............................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Мънибукърс ползвамкакъв метод за теглене позлваш, мънито или?
аз имам некви спомени от привилег че беше казал, когато се тегли към тяхната инста карта, щото аз само нея ползвам, нямало проблем да се нареди теглене и да имало отворени позиции, но ако е към други методи връщали тегленето, та мисля да пробва тия дни еврото като скокне да наредя теглене и да не си затварям дългата а да ми стои до лимита, пък то ше си покаже дали ще го върнатГадовете сега са отговорили на Виолета и са я излъгали, че нямам достатъчно средства по сметката, за да се извърши превода
Изпратих и баланса от платформата, за да види колко са "коректни" финансовият отдел
Дори след заявката за теглене ми остават $ над бонуса, но ми връщат заявката за теглене
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
БЛАГОРОДНО ПРАСИ
дето се казва все 1-2 долара
ще имаш за да направиш превод до Мънибукърса !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (25-06-2013)
Пише го в Клиентският кабинет бре мързел
Перевод в системе Moneybookers/Skrill
Взимается лишь комиссия самой системы: от 2.9 % + 0.35 EUR до 3,9% + 0,35 EUR. Срок снятия средств 1-7 рабочих часов.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН