То това се знае отдавна, мисля че Бойко я беше уволнил, а сега е зам.министърСлушахте ли Кошлука сутринта Една от новите зам.министри на образованието, Мукадес Налбант предложила преди време да се упомене в учебниците, че Левски е арестуван от османската полиция, която е изпълнявала служебните си задължения, защото Левски е бил нарушител на реда ........................(даже не знам каква имотиконка да сложа)
http://tv7.bg/faktorat-koshlukov/NewsDetails&id=9773493![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
З .................................................. ......................
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, професионален спам................... иначе какво се опитваш да напишеш
![]()
фицката,...................... давай смело
![]()
![]()
![]()
![]()
.... е че то лозунги лесно се пишат, а патриот да се наречеш е по скоро модерно отколкото реални намерения и действия... а Ботев дали се изучава или не е без каквото и да е значение, понеже нямам някакви спомени аз когато съм бил ученик да съм го възприемал Ботев, ... истинското образование е възпитание на сетивност (говорим за основно и средното) - такова нещо обаче в учебниците няма и няма как да има, сетивността се изгражда, аз моята я получих на по-късен етап, явно съм леко бавно развиващ... то тази работа с образованието само с четене не става ... трябва да се ходи да се гледа ,,, та едно хлапе което не е влизало в гора може ли да възприеме следното :
“Настане вечер — месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее, —
Балканът пее хайдушка песен!”
А аз този стих знаеш ли кога го възприех,,, ами едва преди 2 години когато ходих над Рибарица на лобното място на Бенсковски, стиха с голяма точност описва мястото по начина по който аз го видях ... и каква е била файдата че съм го изучавал преди като не съм го възприемал по нужния начин, да го почувствам, ми няма никаква файда от тази работа, само дето ще си играем на патриоти. ... или питай ги тези същите патриоти, дето не могат сами на децата си да предадат малко култура и чакат някой в училището с фуния да им я налива, дали на 2 юни станаха поне за минута в мълчание , нали си говорим Ботев затова питам ... не понасям изкуствени мушмуроци, дето могат само да говорят актуално..... природната интелигентност пък е друго понятие, там нещата се случват естествено, има хора при които интелекта им стои съвсем естествено, а на други се налага да го крепят в себе си. На вторите им трябва винаги патерица за предвижване, най-често се облягат на лозунгите, които веднага сгъват и забравят след поредното масово културно събитие. Трябва да има тълпа, на сегашните патриоти им трябва тълпа, на която да се разкаже какво той патриота възнамерявал евентуално да направи, ами тихичко не можеш ли го направиш или по гръмогласен трябва да бъдеш, понеже мълчаливите не влизат в парламента, нито се издигат в йерархията или най-малкото няма да получиш ни един лайк под поста си .... пък другото понятие е "културен като поза", мале умиргам от смех като вид таквиз екземпляри... но темата е много дълга за културните комплекси, за симптомите, за причините да се развият и обратими ли са тези процеси или не...
----------
Прсаьоооо... от как оня селендур Реда стана софийски гражданин, няма кой да ти пълни копанята ли бре ???та си тръгнал да ме търсиш
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН