Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бях на двадесет и две, когато комунистите уж паднаха от власт и пред България се виждаше едно светло бъдеще. Тогава викахме, „който не скача е червен” и „червени боклуци”. Сега след двадесет и четири години, аз съм на четиридесет и шест. И вече трети ден слушам как млади двадесет годишни хора скандират същите лозунги. Имам чувството, че съм попаднал в дупка във времето. За това ли мина целия ми живот, за да сме на изхода позиция?! За това ли бяхме по митинги и гласувахме, накрая да се окаже, че внуците на комунистите днес са, политици, бизнесмени и еко активисти?! Цялата държавна администрация и изобщо всички държавни структури е пълен с тях. Мъчно ми е, защото в очите на днешните млади борци за демокрация, виждам същия плам в очите като нашия преди двадесет и четири години. А дали ще успее устрема им? Не знам. Аз по принцип съм мнителен и черноглед, но все пак се надявам, че този път ще е различно.
Успех, момчета и момичета. Гордеем се с вас!!!
http://ognianpeev.blog.bg/politika/2...herven.1120888
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Boogeyman, но тогава поне имаше алтернатива. Сега нямаме и алтернатива. Герберите са по-големи комунисти и от бспарите. А отделно и неграмотни в управлението.
напълно съм съгласен!... от няколко дена се опитвам да си избистря кое е по-малкото зло ГЕРБ+РЗС или БСП+ДПС.... и все още не мога да реша--
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
вярно е , и от ГЕРБ, ОДС, НДСВ, а и от другите има много бивши комунисти, хора които се нагаждат според това кой е на власт
----------
За 23 години направо сме си в изходно положение...................Бях на двадесет и две, когато комунистите уж паднаха от власт и пред България се виждаше едно светло бъдеще. Тогава викахме, „който не скача е червен” и „червени боклуци”. Сега след двадесет и четири години, аз съм на четиридесет и шест. И вече трети ден слушам как млади двадесет годишни хора скандират същите лозунги. Имам чувството, че съм попаднал в дупка във времето. За това ли мина целия ми живот, за да сме на изхода позиция?! За това ли бяхме по митинги и гласувахме, накрая да се окаже, че внуците на комунистите днес са, политици, бизнесмени и еко активисти?! Цялата държавна администрация и изобщо всички държавни структури е пълен с тях. Мъчно ми е, защото в очите на днешните млади борци за демокрация, виждам същия плам в очите като нашия преди двадесет и четири години. А дали ще успее устрема им? Не знам. Аз по принцип съм мнителен и черноглед, но все пак се надявам, че този път ще е различно.
Успех, момчета и момичета. Гордеем се с вас!!!
http://ognianpeev.blog.bg/politika/2...herven.1120888
Виж статистиката за външните инвестиции. Виж ръста на БВП.
Не искам да ставам адвокат на никого. Щото си имам причини да ги ненавиждам и едните и другите. Но ТЕ ни изправят в ситуацията да избираме по-малкото зло.
ГЕРБ внесе казуса ”Пеевски” в Конституционния съд http://dnes.dir.bg/news/gerb-konstit...-14228725?nt=4 ...................................
Пеевски има достатъчно пари. Че за следващите избори да си купи избираемо място и в листите на ГЕРБ!!ГЕРБ внесе казуса ”Пеевски” в Конституционния съд http://dnes.dir.bg/news/gerb-konstit...-14228725?nt=4 ...................................![]()