О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Лондончани яко ще са му се наточили ...
Ще видим кви ще ги свършат и те ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Би трябвало да продължи да пада и в следващите дни
.................................................. ...
малко се съмнявам - това цялото днес си беше постановка на Ню-Йоркчани...
сами на борсата - правят си квот си искат...
да видим реакцията на Лондон.. Въпреки, че и те са първи дружки на феда![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото ти така си решил или защото наистина ги брани? Едва ли ще се задоволи само с 1350. Моля те въздържай се от дълги, ако не искаш да загазиш.
Както предположих - докосна все пак 1377, по-точно фибо 50.Хванах целия спад с 1001 добавки, доколкото беше възможно в тая тарапана.
И сега пак съм с 2 къси да го изцедя докрай.
(едната малко преждевременна, но и на нея няма да и се размине лимита)
Мина под трендлинията на дневна - ще качи или до нея или до 100 фибо, по-вероятно първото.
А нивото 161,80 отдолу виждаш ли го?
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 19-06-2013 на 23:48
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Happy68 (20-06-2013)
Eli2356,
и да ми се молиш и да не ми се молиш - се тая....
дългите ги пускам на ключови позиции с абсолютно минимални стопове
все ми е тая дали ще ги удари
предния ми стоп на дългата го шибна - сега почивам... набутах се само с 2$... ама ги избих набързо с последния спад
ще го покъсам от дълги скалпове през азиатската сесия![]()
Ми... може да изкараш малко от тия скалпови дълги.... казах ти докъде ще качи.
Аз засега със скалпове няма да се занимавам - достатъчно се озорих днес с това рекотиране, пускане на отложени, местене на лимити, щото по друг начин не става - ще ме пита искам ли новата котировка, докат свърши спада!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми... може да изкараш малко от тия скалпови дълги.... казах ти докъде ще качи.
Аз засега със скалпове няма да се занимавам - достатъчно се озорих днес с това рекотиране, пускане на отложени, местене на лимити, щото по друг начин не става - ще ме пита искам ли новата котировка, докат свърши спада!
аз така колко пъти заради рекотирането добавките съм ги пускал баш дет не трябва и ми се е доревавало...
зарад туй - кротичко...
ти кат си много отворена - пробвай се на дългите скалпове...
на дебелия тренд надолу - всеки може да се хлъзга
P.S.
на твое място бих сменил брокера... тегли парите и го зарязвай. на за кво ти е ???
или си го остави само за дългосрочни позиции ...
аз още малко да се полигавя и го зарязвам ...
Май на златото тепърва му предстои голямото падане след като Бернанке загатна за оттегляне на стимулите....
колеги, трябва да постигнем някакъв консенсус за дъно при златото..... моето предложение е малко над 1300... 1302-1308
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."