Eli2356,
с 0.01 ЛОТ - трябва да направиш поне 200 пипса за 1 кутия цигари
добре, че ще ги спираш![]()
Eli2356,
с 0.01 ЛОТ - трябва да направиш поне 200 пипса за 1 кутия цигари
добре, че ще ги спираш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68, ако се спрем на този вариант, криво-ляво ще трябва да изкарам и за руска водка, бира и сельодка преди обучението, че все пак обучаващият не бива да припада от глад и жажда преди края на обучението.Храната я поемам аз, а май и за транспорт ще трябва... току-виж съм се ошлайфала сама, докат ги подсигурявам.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аз съм го виждала само кафе да пие ...................... ама пък не пуши поне, спестяваш от цигари
айде, лека ви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
SPART (19-06-2013)
Хепи,ти си субективна понеже си ми имиджмейкър - обади ми се в средата на юли за да ти кажа каква ще ти е почерпката незабавно!
==========================================
Ели ето я наща малка тайна.....
Слагаш си ЕМА 120 на М5 с настройки Меdian Price HL/2 ......Купваш при пробива й след затваряне на Първия Бар изцяло над нея => стоп = 1 пипс под дъното на предходния бар или ако движението е силно => на самата ЕМА 120 ....За продажба - обратния вариант => селваш веднага след Първия Бар на Пробива,изцяло под ЕМА-то => стопа по горната схема!
Затварянето на позицията е или на стоп-профит (местиш го на всеки 5 минути по баровете - дъно ако си купила;връх - ако си продала)......Има дни когато може да ти даде няколко менте сигнала и да не изкараш нищо или дребна загуба....Има обаче и сесии като днешната при златото,където дава доста.....
Общо взето това са и правилата за баровете май и на Алф Брукс,само дето ЕМА-то не е неговото......
ПС: Аз бях вкарал "филтър" за надеждността на входовете - изчаквайки известно ВРЕМЕ - обаче нямаше съществена полза от него и затва ти давам първоначалния вариант на русначетата!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Happy68 (19-06-2013), Eli2356 (19-06-2013), MoneyMaker (19-06-2013)
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Споко, това са пробни скалпове. Ако е сигурен тренда влизам и с по 10 х 0,1 (с добавки обикновено) и като имаш предвид, че пиповете са много повече, добре се връзва.
Явно е така: да вземем един от скалповете ми: щом от 1372,30 до 1370,66 съм изкарала 1,64 $, а един пип на златото на Инстата струва 0,01$, значи са били 164 пипа.
Някой ден ще ги спра, ама то почти все тая - като пуша от (почти) най-леките, малко пуша само за жеста...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 19-06-2013 на 17:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Лека и на теб! А то и на нас вече ни стана толкоз лека, че направо се успахме - сигурно искат да ни приспят и да изпуснем голямото падане.Мойта последна къса си стои самотна все още - не е бит върха и се чудя вече ще ходи ли до 1377, ще пада ли и въобще ще има ли спад днес? Смятам да разберем най-късно към 21 ч.
....................
Какво идеално двойно дъно на М15 се вижда най-добре днес между 05 и 08 ч. Че и таргета с точност си дало. Пък като го дало и двоен връх идеален образувало.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 19-06-2013 на 18:12
1350 за сега брани яко позициите ...
.................................................. ................