ще отидем на 1.3510 ..................и тогава надоле....................................![]()
ще отидем на 1.3510 ..................и тогава надоле....................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За 4 часа (от 9 до сега 13) има-няма 40 пипа...Сега Олег ше каже да ама 40 пипа с по 3 милиона на пип и всичко е екстра...да ама аз не съм с големи обеми та ми трябват движения...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не бързам. Но ми се ще една корекциика. Много се отдалечихме от любимото 1.30.
акумулираме акумулираме на връо и че фанем асансъора за по-бързо падане
доларееее ти си![]()
Сутринта около 10 даде сигнал за къса за 20-30пипа, след това си е надясно
Общо взето ако си ги взел сутрешните е перфектно, ако не си, ще чакаш сега като мене щатската сесия![]()
Много ми е странно, като стана към обяд и по-това време е вече кам 16-17 часа, като стане сутрин рано обаче и едвам обяд
----------
Зависи колко е дневният диапазон. На 200пипа диапазон, профит от 40пипа е супер слабА ако дневният рейндж е 60-70както казваш, то тогава се търсят минимум 100% на рейнджа, защото обикновено дава възможности и за фейд
п.п. Паунда също даде отлична дълга. И от там 20 пипа ако беше прибрал и ей ти ги 40 пипа само от едно щракане с мишката![]()
Nasko (19-06-2013)
някой да тегли куршум на еврото и да го спаси от мъките..............................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ти кога ще се научиш, че на обяд търговията редовно застива, а когато се чакат важни новини още повече ?
Няма инструмент който да се движи нон стоп, само защото на теб или на някой друг му се иска![]()
Хамериканците чакаме, но днес очаквам големи движения![]()
Довечера ......................!
Ако Бернанке наистина разтърсва дървото, половината свят може да изпадне
http://www.************.com/news.php?do=news&id=433269
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb