А като ядеш торта, можеш ли да пиеш кола или нещо друго сладко?
-----------------------------------------------------------------
А като ядеш торта, можеш ли да пиеш кола или нещо друго сладко?
-----------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Естествено
Мога и торта и кюфтета да ям дажеДаже ми е любимо хахахаха
Виж, кафе със захар не понасям обачеРазваля се целият вкус на кафето. Тооо аз и кафе не пия от доста време, но за пример ти давам.
Точно това ше свърша след малко ...Мота се някакъв Гараш в хладилника, пък до него от вчера има 15-на пържени кюфтака, ... ше пробвам дали ше ми стане нещо ...
.................................................. ...................................
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Oleg (17-06-2013)
Ами общото е, че в хладилника имам диня, но не е охладена, а сиренето свърши тази сутрин и е много горещо да ходя да взимам![]()
А бирата си е като кафето със захар. Има неща които е редно да се пият чисти
Бира, кафе, коняк, уиски. Това се пие чисто![]()
мнооого общо наистина
а бира имаш ли в хладилника? щото кафе не пиеш, за уиски и коняк не му е времето - направо си оставаш на сухо отвсякъде![]()
Не мога бре, сладко със сирене някак си...![]()
Е, тва с колата и тортата и аз го мога даже... ама кюфтета с торта едновременно вече е извън граници.Естествено
Мога и торта и кюфтета да ям даже Даже ми е любимо хахахаха![]()
![]()
Happy68 (17-06-2013)