колко още ще загуби...... явно няма да има повече спад днес... жалко.... до сряда има време....
колко още ще загуби...... явно няма да има повече спад днес... жалко.... до сряда има време....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (13-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ха ха ... това, че не виждам двойно дъно там, където ти виждаш, не значи че съм кислела. А стопчета няма как да сдам по простата причина, че отдавна не ползвам такива. Омръзна ми да го повтарям.
Да, имах няколко висящи на минус къси, но днес им се видя сметката и на тях, по-точно на лимитите им.
Като цяло мисля, че на златото откъдето и да му се пусне къса няма да се сбърка. Конкретни цифри не мога да посоча в момента, но низходящия тренд никак не е приключил на дневна/седмична. А може и да не приключи следващите седмици/месеци.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 13-06-2013 на 19:01
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ха ха ... това, че не виждам двойно дъно там, където ти виждаш, не значи че съм кислела. А стопчета няма как да сдам по простата причина, че отдавна не ползвам такива. Омръзна ми да го повтарям.
Да, имах няколко висящи на минус къси, но днес им се видя сметката и на тях, по-точно на лимитите им.
Като цяло мисля, че на златото откъдето и да му се пусне къса няма да се сбърка. Конкретни цифри не мога да посоча в момента, но низходящия тренд никак не е приключил на дневна/седмична. А може и да не приключи следващите седмици/месеци.Всеки вижда различно, което няма никакво значение, стига да са му влезли пари в акаунта, .
А ако вчера си скъсявала и са ти висяли на загуба най-вероятно нещо си усреднявала или нещо и аз незнам какво ти си знаеш., защото в момента е на нивата откъдето тръгнаха вчерашните дълги.
Кадро едва ли ще пуснеш, и не е трудно човек да се сети защо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много като тебе вече плакаха (включително и аз)
![]()
Иначе и аз скъсих преди малко с цел 1376.3........![]()
Последна редакция от nnikos : 13-06-2013 на 20:09
Честно казано кадри ме мързи да пускам сега на бившите ми сделки, в момента пак съм с нови къси от различни нива. Да, нещо от сорта на усредняване се получи вчера (МТ4 са отделни сделки), по-точно продажба при всяко повишение. Така се получи нещо като контрене на подскока, но още днес беше възнаградено, понеже както казах низходящия тренд според мен никак не е приключил, даже тепърва предстои нов приличен спад.Всеки вижда различно, което няма никакво значение, стига да са му влезли пари в акаунта, .
А ако вчера си скъсявала и са ти висяли на загуба най-вероятно нещо си усреднявала или нещо и аз незнам какво ти си знаеш., защото в момента е на нивата откъдето тръгнаха вчерашните дълги.
Кадро едва ли ще пуснеш, и не е трудно човек да се сети защо
----------
Обемите на сделките са ми съобразени с капитала, лимитите що-годе сигурни (бавно или бързо винаги ги стига) - опасност от фалит на сметката няма. Положението се следи изкъсо, ако се влоши много (с опасност от фалит, което не ми се е случвало), ще хеджирам или затворя ръчно. Дали ще сдавам стопове или ще чакам една минусова сделка да излезе на плюс доста време, мисля че е горе-долу равностойно.
Пп: Поне от половин година карам така без стопове и не мога да се оплача.
Последна редакция от Eli2356 : 13-06-2013 на 20:36
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Еее, успех тогаваОбемите на сделките са ми съобразени с капитала, лимитите що-годе сигурни (бавно или бързо винаги ги стига) - опасност от фалит на сметката няма. Положението се следи изкъсо, ако се влоши много (с опасност от фалит, което не ми се е случвало), ще хеджирам или затворя ръчно. Дали ще сдавам стопове или ще чакам една минусова сделка да излезе на плюс доста време, мисля че е горе-долу равностойно.
Пп: Поне от половин година карам така без стопове и не мога да се оплача.Важно кинти да валят, а и все повече се убеждавам в това, че всеки трябва да си намери своя стил на търговя
![]()
Eli2356 (13-06-2013)
Eli2356, хм мисля си че донякъде стиловете ни на търговия се доближават след като прочетох това което си писала, само че аз съм на валута и аз съобразявам обемите с капитала и отварям по много позиции в една посока и ги чакам по много време да станат на плюс, може да обменим опит![]()
Еех, Буги.... Като почнете с тия многозначителни и едновременно нищо не значещи "дълбокомислени" изказвания.... На интересен ли се правиш или просто така за бонусите пишеш нещо си там.... ? Или си набарал някое готино питие и ти е леко на душата, затваряш сделки с лека ръка, когато и да е... Следващия път няма да сбъркаш, ако към изказването включиш и някаква аргументация.
И аз като Пабло искам да знам защо споменаваш срядата?
----------
Разбира се, Боби, нямам нищо против... И аз не съм само на злато, на много валутни двойки търгувам - ако забележа добър сигнал някъде и съм в кюпа. С разумен обем.Eli2356, хм мисля си че донякъде стиловете ни на търговия се доближават след като прочетох това което си писала, само че аз съм на валута и аз съобразявам обемите с капитала и отварям по много позиции в една посока и ги чакам по много време да станат на плюс, може да обменим опит
Тази къса я затворих на 1381.20. Имам и още една от по ниски нива.
Намалям обемите в къси защото тази седмица златото не е поскъпвало и традиционната петъчна корекция реално няма какво да коригира/възможно е тази седмица да няма корекция/!
От друга страна пазара съвсем е заспал и по традиция в петък може да се изстреля в нежелана посока.
п.п. Този петък ми се струва рисков и не предвидим за това обемите са ми минимални 0.01 /къси/....