Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (11-06-2013)
Зависи, поне за 3-ма трейдъра се сещам, които пердашат нещо средно между грид и мартингейл с много консервативен вход и правят по 50% годишно за 100к + акаунт (1 апартамент). Прекрасно си живеят, но си работят и друга работа, защото грида не изисква висене повече от 10 мин на ден.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (11-06-2013)
ОК, за мен още е рано да се каже що за трейдър ще съм, но май клоня на дневни сделки , пък дано някой ден се нагрухтя и аз![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то въпроса е нормални пари да се вадят, поне за мен де , някой може да иска милиони няма лошо въпрос на цели
постепенно се развиваме на този пазар, пробват се различни системи и се преценява кой как му е удобно и доходно да действа, адаптираме се спрямо нашите особености и особеностите на пазара![]()
И с малък акаунт напр. 5 000, по тази стратегия, мислиш ли, че можеш да си докараш чисто минимум 50-60 000 $ годишно, за да приемем че живееш добре според стандарта на средната класа![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (11-06-2013)
Я ПРАСЬОК разкажи в 11 РЕДА без БОЙ
как ги определяш ти съпротивите и подкрепите!!!!
С какви методи, индикатори и т.н.
Айде бръже !!!!??????
хубаво си хортувате ама ако някой каже на какво се дължи спада ще е супер... щот аз днеска не следя новини.......
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Възможно е АбсиНе съм любител на този тип търговия
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (11-06-2013)
Добре де, ти успяваш ли с 5к да правиш по 80% всеки месец, като приемем, че теглиш профита за да живееш.
На мене това ми се струва нечовешк за дълъг период.
Аз се радвам на 10% на месец като малко дете.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ни са карайте, всеки да си търгува както му е кеф
идеална система няма, важното да е печеливша дългосрочно и да е комфортна за търговеца , другото са празни приказки за мохабет![]()