Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а моето Броки ми прави номера и неще да ми мести котировката при евро/долар... само при другите валути ми мести котировките....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абе сега като пуснах на М1 и като се загледах по-продължително, видях, че мръдна с 0.7 пипса... тот май проблема не бъл в Брокито...............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
дам... йената може да раздвижи коствено и тази умряла двойка..............................
15 мин барче ако бъде бито нагоре хич няма да чакам кучака ами направо влизам на дълги.
До 15-30 мин че ви раздвижа пазара и после да ми кажите баба тенкю![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (11-06-2013)
REDA (11-06-2013)